31 haftalik gebeyim. 4 5 gündür vücudumun heryerinde deli gibi kasintim var. Surekli olan bir kasinti degil, mesela bi basliyo yarim saat devam ediyor. sonra duruyor 1 saat somra tekrar devam. Karaciğer degerlerim normal cikti. Ama idrarda 526 mg protein kacagi tespit edildi. 1 grama kadar normalmis, oyle dedi doktor. Ayrica 3 4 gündür ayaklarim cok fena ödem topladi. Hergun spor yapıyorum, saglikli besleniyorum, ekmek, seker, pirinc, kizartma, paketli urunler falan hic yemiyorum. cok fazla su içiyorum. Tum bunlara ragmen neden boyle sorun cikti anlamis degilim😔 he birde sag göğsümün altinda, kaburgalarım oluyor sanirim cok fena bir agri var. Resmen kemigim batiyor. Ayrica gogsumun alt kismina denk gelen yerde ara sira icten icten igne batmasi gibi bisey oluyor, yanıyor ve kasiniyor. Kasiyorum ama hicbisey hissetmiyorum. Resmen uyuşuk orasi.
Boyle birsuru sey ayni anda ortaya cikinca asiri stres oldum. Gebelik zehirlenmesi, gebelik kolestazi falan hersey olma ihtimali var. Dusununcr daha da stres oluyorum ve stres arttikca daha da kasiniyorum😔 var mi ayni sorinlari yasayan