Ayseyavuz Sumeyraa19 aynn çok skr evet açıklık varmı dye baktı ebe tam dedi acklk yok eve gdeblrsn su patladı sansima
Sumeyraa19 Ayseyavuz aa çok şaşırdım gerçekten nasıl olur böyle bi şey. Gerçekten çok şükretmek lazım sağlıkla kavuşmanıza gözünüz aydın
minikkizannesi Benimde akşam koyu kırmızı kan geldi 39+2 yim ama sancı hissetmiyorum suda gelmedi hastaneye de gitmedim bida gelirmi diye kontrol ettim nişanı bida da gelmedi sizce gitmeli miyim bebeğim hareketli
Sumeyraa19 minikkizannesi böyle bir konuda yorum yapmaya çekinirim ama fikrim şöyle. Nişan doğumu başlatan durumlardan biri. Siz sancı hissrtmeseniz de su gelmese de açıklık olabilir. Benim öyle olmuştu mesela. Ben olsam giderdim.
Ayseyavuz Sumeyraa19 öyle vlla bn normal dgum olcktim acil sezeryana aldılar ya bn çok korkmstm bsey oldu bbgime suyu patladı dye bbegim korktu kalbi durdu olck sandım çok skr iyiyz şuan 1 nick yasinda
Sumeyraa19 Ayseyavuz maşallah yavrucuğa Allah sağlıklı günler versin hep. Korkmanız o kadar doğal ki. İyiki hemen sezaryene almışlar
Ayseyavuz Sumeyraa19 aynn çok skur Ama bazen içimden geciriyrm keşke hastaneye gtmseydim suyumu bekleseydim dye
Sumeyraa19 Ayseyavuz ne yaşayacağımızı bilemiyoruz ki maalesef. Anne hissiyatı ile ya bi şey olursa diye evde beklemeye korkuyoruz. Ben öyleydim
Sumeyraa19 Ayseyavuz benim bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. Bunu duyunca çok şükrettim. Doğumum zor oldu siz de sezaryen olmuşsunuz ama çok şükür şimdi kucağımızdalar💐💜
Anacuk Sumeyraa19 bugün doktora gittik 3,5 cm açıklığım var sancı yok ama 40+4 olduğum için 40+6 da suni sancı verecekler tavsiyem şudur eğer vaktiniz dolmadıysa evde çekilebilir ama vaktiniz dolduysa ve bebiş tombulsa her an risk artıyor