Sumeyraa19 Arkadaşlar durumum başlıktaki gibi. 1. Doğumumda da böyle oldu doktor yatış verdi. Akşama bebeğim doğdu. Şimdi 2. hamileliğim nişan geldi açılma var ama sancı yok diye eve yolladı. Bu durumu yaşayan bilgisi olan var mı
HandeSM Sumeyraa19 bir bilgim yok ama okuduğum kadarıyla ne kadar geç hastaneye yatışınız yapılsa o kadar iyi olur diyor doktorlarda. Arkadaşım nişan geldikten sonra doğurmamıştı mesela aynı gün içinde bir kaç gün sonra doğurmuştu. Nişanı gelip haftalar sonra doğuran duydum. 4 cm den önce sanırım doğum aktif döneme girmiyor. İnşallah sağlıkla gelir minikler
Selmakaraduman20 Sumeyraa19 canım benimde bugün kontrolum vardı 2cm açıklık var sancıda çıktı biraz nstde ama ben ve geldim bekle dedi olabilir yani🙄😊
Beyda3759 Sumeyraa19 4cm açıklık olmadan yatış vermiyorlar 4cm açıklık doğumun başladığını gösteriyor. Kasılmalarınızı bekleyin endişelenmeyin :)
Sumeyraa19 inci_34 şimdi nasıl durumunuz. Arkadaşım 3 gün önce aynı durumdaydı. Yatş verdiler akşama doğdu bebeği
Sumeyraa19 HandeSM peki arkadaşınız tekrar hastaneye sancıları artınca mı gitti? Amin teşekkür edetim
Sumeyraa19 Beyda3759 arkadaşımı 4 cm olmadan yatırmışlardı. İlk doğumumda da açılma hızlı ilerlemişti. O yüzden tedirgin olmuştum ama normalmiş. Sağolun
Miranmiray Sumeyraa19 canım sana tavsiyem sancini evde çek dayanamayacak gibi olursan git çünkü ben ilk dogumumda suni sancıyla doğurdum ve devlet hastanesi deydi sürekli nst ye bağlı duruyordum yurumeme kalkma izin yoktu bence evde daha rahat olursun en azından
alyagulce Miranmiray sancılar nasıl bir şey acaba benim şuan 3-4 cm açıklığım var evdeyim hala kasıklarım sıkılmış gibi ağrıyor bu sancı mı yani
Miranmiray Sumeyraa19 ben 4 cm le yatırdılar benimde Nisan bir gün öncesinde gelmişti ama sancım yoktu yatırdılar ama şimdi keşke yatisi kabul etmeyip evde sancini cekseydim diyorum
Sumeyraa19 Miranmiray nişan geldikten kaç saat sonra doğum yapmıştın. Evet devlette yürümeye izin vermiyorlarmış. Dediğin gibi evde olmak daha iyi. Burdaki zamanı iyi geçirip spor yürüyüş yapmak faydalı olur gibi
alyagulce Sumeyraa19 sancılar nasıl bir şey acaba benim şuan 3-4 cm açıklığım var evdeyim hala kasıklarım sıkılmış gibi ağrıyor bu sancı mı yani
Miranmiray Sumeyraa19 evet canım kalabildigin kadar en son devreye gelene kadar evde sancini çek en iyisi.benim 24 Haziran’da Nişanim gelmişti 25 te öğlen saat 2 de suni sancı verildi 26 da sabah saat 4 te dogurdum kolay doğumlar dilerim canım ilk 6 saat hafif hafif gelmişti sancılar fazla değildi yani ama son 4 saat kala baya acı çekmiştim ama dogunca sanki o sancı çeken sen degilmissin gibi oluyorsun
Miranmiray alyagulce canım sancı bildiğimiz kasilmalar gibi hafif değil gelince yani baya sıkıyor kontrol et çok duzenli olur doğum sancısı
Sumeyraa19 Miranmiray suni sancıyı neden verdiler peki. Benim doktorum suni sancı vermek istemiyorum. Sancını bekleriz dedi. Sağol canım moral oldun
Esraeea Sumeyraa19 bende aynı durumdayım 2cm açıklık vardı 2gün önce buğün akıntı beyaz ama koyu bir akıntı geldi sanırım nişan ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor bebek hareket ettikçe kötü oluyor bilemedim bekleyecem bende devlete gittim kaldırmıyorlar nstye bağlıyorlar
Sumeyraa19 Esraeea sizin nişan gelmeden açılma oldu öyleyse. Benim nişan geldi öyle gittim hastaneye. Şimdi evdeyim. Önce panikledim ama evde olmak daha iyiymiş. Devlette yatırıyorlar 2 gün bekliyorsun yatarak çok sıkıntı gerçekten. Allah hepimize kolay doğum versin