Gullukarakus Temmuzda dogum yapıcaklar bebeklerı nasıl gıydırmeyı dusunuyorsunuz bızım oldugumuz bolge cokk sıcak oyuzden soruyorum
Busbushatun Gullukarakus canm ben doktorumuza sordum kırkı cıkana kadr uzun gıydırmekte fayda var dedı sonrasında kısa kollungıydırıp ustune arar ara ınce muslın atarsın dedı
zcelik Gullukarakus yarım kollu çıtçıtlı giydirip müslin bi örtüyle de hafif kundak yaparım sıkmadan amaç eliyle koluyla kendini uyandırmasın korkmasın diye. Bu kadar. Hastane çıkışları falan bence sıcak olacak gibime geliyo yani bende 5 takım aldım hastane çıkışı ama kullanılmayacak bence
Meless Gullukarakus doktorlar ilk bir ay uzun kollu giydirin diyorlar çünkü vücut ısıları hemen düşermiş. Bir aydan sonra siz ne giyiyorsanız bebeğide öyle giydirin diyorlar araştırmalarıma göre
HavvaMerve Gullukarakus Çogunlukla kısa kollu takımlar aldım uzun kollu da tulumlar aldım ama çok ince aldım kumaşlarını aşırı sıçak nemli yerde yaşıyorum 🤦🏻♀️
Asyaayaz1 Allah nasip ederse ilk önce ince uzun kollu tulumlar hastahane çıkışı vs sonra duruma göre kısa kollu takımlar
Gullukarakus zcelik 2 takımda ben aldım az mı olur acaba cabuk buyuyor dıyolar ama uzun kollu cıt cıtlı flan aldım Busbushatun
zcelik Gullukarakus ben 2 tane 10 lu battaniyeli olandan, 3 tane de 5 Li hastanede çıkışı aldım gerisini çıtçıtlı body ve alt üst pijama takımları tulumlarla hallederim diye düşünüyorum. Sende yüne 1 takım hastane çıkışı daha al nolur nolmaz çabuk kirlenecek ilk günler malum
Busbushatun Gullukarakus valla ben 5 tane ptıklı ınce tulum aldım kırkı cıkana kadr gıyer bıtanede hastane cıkısı var zaten hergun yıkıyorum gıyer hepsını snrada 0-3 kısa kollu zıbınla alt aldım 5-6 tane almısımdır
Asyaerciyes HavvaMerve bende sizin gibi yaptım inşallah yeterli olur uzun kollu ayaklı tulum aldım 3 adet birde hastane çıkışı diğerleri hep kısa kollu
Bebeklimm Ben hastane çıkışını ve yedek kıyafetlerini hep termal (jakarlı) dedikleri delikli hava alabilen kumaşlardan aldım bide müslin örtü ile kundak yaparım
korkmazkubra 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane usun kollu tulum aldım uzun kollu citcitlilar da var 1 tane 10 li hastane çıkışı yaptiricam 1 tane uzun kollu alt üst aldım diğerleri kısa kollu tulum zıbın alt üst takım bu sekilde
Maria9 İlk bir kaç hafta ince uzun kollu giydiririm ama benim olduğum bölge de çok sıcak sonra kısa kollu yada zıbınla bırakırım diye düşünüyorum pişik olmasın yavrum
canserko Gullukarakus iç egedeyim geceleri serin oluyor. ancak evimizin her yanı güneş alıyor ve üst katta oturuyoru. gündüz; içine ip askılı zıbın kısa kollu tayt üzerine müslin gece duruma göre; ip askılı zıbının üzerine penye tulum + müslin düşündüm :)
birprensesvebirprensannesi Gullukarakus İlk 15 gün falan uzun kollu ince giydirmeyi düşünüyorum sonra kısa kolluya geçeceğim inşallah 🤲