Fatmazehra51 2 aylık gebeyim iki gündür de grip oldum doktorumu aradım dedim minoset plus kullan dedi ama bu ilacı gebelere vermiyoruz denildi sağlık ocağında kullanan var mı ne yapmalıyım sağlıkçı olan ve kullanan anneler yardımcı olur musunuz ?
Naz_01 Fatmazehra51 ben çok kötü grip geçirdim .doktorum boğaz pastili ve burun spreyi verdi hamileler için olandan. çok ağrın olursa parol iç dedi ama ben içmedim.birde günde iki bardak taze sıkılmış portakal suyu iç dedi benim o kötü gribim 4günde geçti
Kubra2401 Fatmazehra51 Canım Öncelikle çok geçmiş olsun ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem. Zencefil bal limon iç gerçekten sana çok iyi gelecek.
Fatmazehra51 Naz_01 burun spreyide verdi kullanıyorum taze sıkılmış portakal suyu ve sıcak su içine bal limon katip içiyorum boğazımın yumuşak kalması için ama tedirginim minoset için 🥺
Kubra2401 Fatmazehra51 her bitkiyi kullanmamak lazım tabiki ama zencefilin gebelikte zararı yok hatta yararı var. Mide bulantısına dahi çok iyi gelir. Dene bence çok iyi gelecek sana
Fatmazehra51 Naz_01 Daha ilk gebeliğim ve tedirginim çok bilgim yok tehlikesi yok dimi özellikle minderin
Naz_01 Fatmazehra51 benim doktorum eğer çok baş ağrın veya boğaz ağrısı olursa minoset veya parol kullanabilirsin diyor.sağlık ocağındaki doktor da öyle demişti