Zuleyha1655 Kızlar 5 haftalık hamileyim tiroidim 4.6 çıktı biraz yüksek sonuçlar .ilerde bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş yüksek çıkan varmı ne iyi gelir bilenler bilgilendirebilir mi
Pestil Zuleyha1655 benimde tiroidim var ama hamilelikten önce de vardı ilaç kullanıyodum hamile kalınca da kullanmaya devam ediyorum mutlaka dahiliyeye yada endokrine gidin
Deletedmom_5 Zuleyha1655 Doktor ilac vericektir o ilacı düzenli sabahları yemekten yarım saat önce içmen gerek zaten ilacla kontrol altında tutuluyor düzenli kullanırsan sorun olmaz
Livanur22 Zuleyha1655 benmde baştan beri 0.01 tiroitim şuan 20+4üm ilaç kullanıyorum hala 0.0789 olmuş sadece
canserko Zuleyha1655 benimde ilk yüksek çıktı bir ay dilaltı hap berdi sonra tekrar. Problem yaşamadık
Izelecren Benimde yüksekti ilaç verdi doktorum hatta bir dahiliye görünmemin faydası olabiliceğini söyledi bence sende geciktirmeden gitmelisin kontrol altına alınıp 2ye düşürüyorlar..çaresi olmayan bir durum değil ama dediğim gibi ilaç kullanmak gerekiyor
Efenin_annesii Zuleyha1655 benimde on beş gün önce 8 çıktı yedi haftalık hamileyim . İlaç verdi sabahları kahvaltı dan yarım saat önce kullanıyorum . İnşallah düşer ve sorun yaşamam
sumlifee Zuleyha1655 benim de yüksek sınırda çıktı doktorum endokrine gönderdi bir ay tsh ilacı verdi kontrole gittiğimde düzelmişti bu yüzden o ilacı gebelik boyunca kullanıcam 🌼 bebeğe hiçbir zararı yokmuş tsh hormonunun aynısını veriyormuş
-Papatya33 Benim de 5cıkıyordu. Sonra düştü 3.28. Cok korkuyordum doktoruma sordum. 10 olur 15 olur o sıkıntı dedi.senşn 3.28. Korkma ilaclarına devam et dedi
Ebru746 Zuleyha1655 bende öyleydim endokrine gittim ilaç yazdı onu kullanıyorum günde bir kez üç haftaya birde kontrole gidiyorum normal çıkıyor çok şükür