Candan_35 Hfz1818 bende 28 mayista catlatma ignesi oldum canim agrin oldumu iğneden sonra benim cok oldu merak ediyorum neden bukadar agri oldugunu.insallahh bebis tutunmustur canim 🤲🤲
mavi2021 Hfz1818 doğru soylemıs . Üç günde bır beta değerine bak eğer oran 2 katına çıkıyorsa gebelıgın var
Hfz1818 Candan_35 evet cnm agri oldu senin kac yumurtan vardi yumurta catlarken bikac gun agri yapiyo oyle
Hfz1818 Derenils 6-7 gun var adetime catlatma ignesi oldumya illa 14 gunde mi cikar snradan artmaz mi beta
Candan_35 Hfz1818 sagda 1 tane yumurtam vardi canim bugun ignenin 7. Gunu ama hala agrim var karnim agriyo batar giriyo belim falan agriyo normalmi bilemedim.sizin kac yumurta vardi
Candan_35 Hfz1818 inşallah hayirli haberler alirizz kuzumm.adet gununu bekle istersen kesin sonuc icin sende bizide haberdar edersen seviniriz canim 🥰
figennsefaa Hfz1818 Aslında 48 saatte bir minimal de olsa en az %60 artışınız var. Fakat 5in altında olduğu için anlamlı sayılamıyor. Tek çare Pazartesi yada salı regl olmazsanız tekrar kan vermek. Umarım hayırlı haberler alırsınız ☺️