Merhaba güzel anneler
41+3 sezaryen doğumla minik kızımı dünyaya getirdim. 31 mayıs pazartesi günü kontrolumuz vardı kontrole gittik doktorumuz yatış verdi fakat hiç bir sancım yoktu bebek kanala inmemişti doktorum suni sancı vericem 24 saat içinde bebek kanala inmezse sezeryanla alıcaz dedi neyse yatışım yapıldı suni sancı verdiler ama hiç bir sancı hissetmiyordum sancıyı kestiler alttan vajinal yolla ilaç verdi kasılmalarım artsın açılmam olsun diye ama böyle lanet bir şey görmedim 12 saat boyunca sancı çektim ama çok kötü bir şeymiş alttan verilen ilaç neyse 12 saat sonra baktılar ne açılmam var ne bebek kanala inmiş hiç bir şey yok dedim dayanamıyorum çıkartın öyle çıkarttırdım sancılar kesildi sonra kendi sancılarım geldi ama nst de sancılar tavan yapmış bende tık yok hemşire normalde bu sancıyla doğurman lazım dedi ama bende hiç bir şey yoktu sabah oldu 1 haziran tekrar baktılar yine ilerleme yok tekrar alttan ilaç verceklerdi istemedim çünkü o kadar berbat bir şey ki bu zamana kadar açılmamış bebeğim kanala inmemiş 3 saat içinde inme ihtimali yoktu dedim doktor gelsin istemiyorum doktorum geldi muayne edeyim eğer bebek kanala inmişse sancı vercem dedi dedim hayır ne olursa olsun istemiyorum ya beni sezeryana alın almıyosanız taburcu edin özele gidicem dedim neyse alttan muayne etti baktı ki açılma yok en başından beri 2 cm açıklık vardı daha da ilerlemedi bebekde kanaldan çok uzakta dedi sezaryana alıyoruz öğlen dedi gitti öğlen sezeryana aldılar belden uyuşma yaptırdım iğneden hiç korkmayın hiç anlamadım bile ne ara iğneyi yaptı bilmiyorum sonra ayaklarıma bşyler sürüyolar hissediyorum ama acı yok sonra uyuştum tamamen 2 dk sürmedi kızımın sesini duydum o an içimden bşy çıktı hissettim ama o kadar güzel bir duygu ki bir şey çıkıyo hissediyosun ama acı vermiyor hemen kızımı yanıma getirdiler öptüm kokladım bebek hemşiresi aldı götürdü o sırada doktorum dikişlerimi attı yarım saat sürdü sonra odaya götürdükler kızımı gördüm ya böyle bir duygu yok arkadaşlar aylardır bekliyorsun ve bir şekilde çıkıyor ister normal ister sezeryan hiç önemli değil bence ikisinin de ağrısı farklı ama duygusu aynı o an çektiğin bütün acıları unutuyorsun 🥰 işte benim yarı pozitif doğum hikayem de bu hep bekledim yazmak için sonunda bana da nasip oldu herkese tek nefeste kolay doğum yapmasını diliyorum bir avazda doğurun inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucagınıza alın🥰😘👨👩👧❤️