mucizemmmmmmmm Mega123 inslh kötü bsiy yoktur hep burda görüyoruz korkma canım sağ salim inlsh kucagimiza alırız doğum hiyakelerimizi yazarız inlsh 🌺
Mega123 mucizemmmmmmmm İnşallah canım inşallah hayırla sağlıkla o günleri görelim miniklerimizi bağrımıza basalım amin amin amin amin amin 🤲🏻. Cinsiyetiniz ne bu arada 😇
QOH Mega123 pembe olanlar pudralı hassas ciltler için oluyor.onu kullan ama dikkat et daha önce kullanmadıysan kendini yakabilirsin.koltuk altını falan alarak dene ilk başlarda ama bacağındakileri almaz söyliyim.
gulin-35 Mega123 pembe olan hassas cıltler ıcın oluyor genelde paketlerın ustunde yazıyor bakarak alın
Figenkrts Sadece_anne boncuk ağda soyulabilir ağda çam sakızı kuafordeki agdadan sonra su elde ısıtılan yani aklına gelen ne varsa benim canım hep acıdı 😂 sende acirmi bilemem tabi 😂
QOH Mega123 bacak için kartuş,koltuk altı ve bikini için kalıp ağda(sirona marka kalıp ağda kullanıyorum ben) çok rahat edersin,derine yapışmadığı için sir ağda gibi derini yolmaz
Denizinnannesii Mega123 Boncuk ağda tavsiye etmem normal agdadan çok daha can yakiyo bildiğimiz turuncu kutulu agdalardan alın
Nimet_Gamze34 Mega123 aynen. Bende ağdaya dayanamıyorum artık. Çok canımı acıtıyor. 2 kez daha falan epilasyon yapsam yeter. Doğuma giderken de ağda yaptırırım en azından eskisi gibi tüyler alışsın diye. Ağda dışında hiçbir şey kullanmayan ben epilasyon yaptırmak zorunda kaldım acıdan🤓
Mega123 Nimet_Gamze34 Yani acıdan başka yollara sardık bence bana da sorarsan afedersin bikinş bölgesi arasına giriyor makinenin canım çıkıyor yaaa bak hatırlayınca bile gözlerim doldu 😄. Bi ağdayı da deneyeyim inşallah beceririm