Minikkuss Anneler nst de sancim cikiyo . Kilosu boyu 32 haftayla uyumlu Doktor yatis yapip sanciyi durduralim dedi. durmazsa doğuma alirlarmi? Bu hafta da doğan bebek yogun bakimda haftasini doldurana kadae yatarmi tecrübeli annelerden cevap bekliyorum 🙋♀️
Neslihanbew Minikkuss dün birisinin yorumunda denk geldim nat sancı çıkmış haftası sizinkiyle aynı yada daha düşüktü ama açılma vs yok durdurmuşlar ilaç ile şuan 37 lerdeydi hala doğmamıştı belli olmuyor cnm üzülme
HavvaMerve Minikkuss Haftasını doldurana kadar degil de biraz zayıfsa kilo aldırana kadar yatırıyorlar canm benimde riskim vardı çok şükür sancım çıkmadı bende doğsa nasıl olacak diye doktoruma sormuştum o da biraz burada kalır demişti bebeğinin kilosu kaç şuan inşallah ilaçlarla durur zamanında kavuşursun bebeğine 🤲🏼
gizemozdemirr90 Minikkuss hangi hafta ile uyumlu oldugu kilosuna etki eder. Ciger gelisimi icin onemli olan gercekten sat a gore hangi haftada oldugu.
Uerdem Minikkuss normalde kac haftaliksiniz 34deyken 32 ile uyumlu cikti nst de sancim vardi hastanede yattım ciğer geliştirici iğne vuruldum sancılar durduruldu gittiğimde 1800 falandı kilosu suan 36 haftalik oldum 2400 olmus kilosu salı günü tekrar kontrolüm var her hafta kontrole gidiyorum artik
[silindi] Tecrübeli değilim ama bu haftada doğan bebekler 1-2 hafta anca yatıyormuş küvezde. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Ebrusema Uerdem canım inşallah zamanında alırız kucağımıza 🌸 benimde aynı durumum 2 hafta geriden geliyor 33. Haftada 1800 kiloyduk ama çok yavaş alıyor. Sancılarım çıktı iğneleri vurup evde istirahat verdiler. İstiyorumki 36ları görsek bari