Sema166 Beyzabk Emzik Philips avent ultra soft aldım biberonda baya araştırdım aventte güzel miş ama dr browns daha iyi deniliyo ☺️
Nisanurr Ben kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum emzik soothie Philips avente biberonda Philips avente anne memesine en çok benzeyen bunlarmış ve ben kullanıyorum çokta memnunum 🦋
Ilaydakose Dr.Browns gaz sorunu olan bebeklerde çok faydalı bir biberon geniş ağızlı emzik olarak philips avent dendiği gibi silikon 0 3 ay olanları anne meme ucuna en yakın olan sonrasında değiştirilebilir tabiki bildiklerim bunlar aldıklarımda :)
Senasehr Beyzabk cam al canım büyüyünce 4 Aydan sonra plastik olanı alırsın cam olanı da suluk olarak kullanırsın
Bizartik5kisiyiz Emzik icin soothie Philips aldim,biberon olarak da dr.browns bakalim deneyip göreceğiz. 🍼😉
Nisanurr znurstnKaraca büyük ama çok rahat alıyorlar burda çok okumuştum yok burnu kapatıyor nefes alamıyor falan evet burnuna kadar geliyor ama öyle bişe mümkün değil burnunu kapatması gibi ben çok memnunum 🤗
kckynssna Bende çok araştırdım ve çevremden de kullanıp hiçbir sorun yaşamayanların tecrübesine dayanarak, bugün gidip chicco kolik önleyici cam biberon alcam inşallah 😍🐣 emziği de doğduktan sonra almayı düşünüyorum 🤩🐣