Gizemgect Kızlar merhabaa şu haftaların yanına eklenen +3 gibi rakamlar gün mü biri beni aydınlatsın 😃
aslihanakin Gizemgect 40+5 günlük olduk. Yanı 41.haftanın 5.gününü yaşıyorum bugün. Ve pazar günü doluyor 41.hafta
Yavrucuk07 Gizemgect 4+7 olunca 5 haftalik olmus olacan canim,ama uygulada 7 gunu gostermiyor,6 gunun gecesinde direk haftayi dolduruyorsun,biilmem anlatabildim mi
Belacivciv Gizemgect ilk başta ben de anlamamıştım sonradan oturuyor hala ay hesabında zorlanıyorum mesela 😅
Gizemgect Belacivciv valla uygulama 5hafta 6 gün gösteriyor doktor 4-5 hafta diyince kafalar karışmıştı 😄
Kdk Gizemgect ilk zamanlar bende anlam veremiyordum. Tam anladım dediğimde birde 6+0 7+0lar çıkınca haydaaa dedim😂 mesela 8+3 diyelim. 8haftanı doldurmuşsun, 9.uncu haftanın içinden 3gün almışsın demek oluyor. Umarım açıklayıcı olabilimiştir 😇
Mom5444 Gizemgect başta karışık geliyor ve toparlayınca doğum yaklaşmış oluyor 🤣 Allahtan burası var ve baya baya buradan öğrendim çoğu şeyi 🙏🏻🥰
Beyzan Gizemgect bebek çok küçük olunca net belli olmuyor 8-9 hafta civarı artık gelişim kilo alımı vs son adet tarihi ile uyumlu hale geliyor. Son adet tarihinizin ilk günü haftanın hangi gününe geldiyse o sizin artık hafta dönümünüz oluyor mesela benim 30 Eylül Çarşamba. O nedenle her çarşamba yeni bir hafta başlıyor bebeğim için 😌 gebelikte haftalar hatta günler çok önemli gelişim basamakları için yani mesela şöyle örnek vereyim 32-36 hafta arası 8. Ay oluyor ama 32 haftalık doğan bir bebek ile 35 haftalık doğan bebeğin gelişimi aynı olmayacağı için hafta hafta değerlendirme yapılıyor.
Belacivciv Gizemgect burada son regl tarihine göre hesaplanıyor ama yumurtlamana işte bebeğin döllenmesine göre görüyor doktor ultrasonda o yüzden karışıyor olabilir