Dunyayse Kızlar kehribar kolye almak istiyorum gazlı bebek olur diye korkuyorum . Yeğenimden çok çekiyor yengemle abim. Orijinal birşey almak istiyorum kullanıp memnun olanlar nerden almışlar hangi sayfadan yazar msinz ?
Elif0712 Dunyayse bn kizima tots and moredan aldim orjinal sertifikali kesinlikle cok faydasi i gordum ama suna dikkat edin instgram vs yerlerde 100 tlyde satiyorlar onlar atik kehribar ne hikmetse onlarinda sertifikasi var ben tots and moreyi tavsiye ederim antik kahve model bizimki
zcelik Dunyayse valla canım dolap uygulamasından ikinci el az temiz kullanılmış aldım 48 TL ye. Malum çok pahalı kehribar kolyeler. Suyun altında 5 dk tutsan temizlenmesi için yeterli zaten çoğu kullanmamış bi iki taşları eksik diye uygun fiyatlı oluyo
Gamzeakd Dunyayse kehribar kolue gaz için iyi geliyormu bilmiyorum ama oğluma diş için kullandım 4. Aydan itibaren ne salya kaldı ne diş acısı . İnstagramda tots and more var sertifikasıyla geliyor . Güvenebilirsiz 🥰
Dunyayse Elif0712 peki dogdugu an basladinz demi sizde kullanmaya ben boynuna takamam diyorum canını yakar diye ayak bileğine takicam öylede işe yarar mı ? Bide hepsi aynı şeyi mı etkiliyor yoksa gaz için ayri dış için ayrı mı alicam ?
Dunyayse zcelik benim hiç bilgim yok arastiriyorum doğuma az kaldı başta kullanmak istiyorum intgramda çok ama emin olamıyorum
Elif0712 Dunyayse bn iki aylikken taktim bebegime direk salyasini kesti uykusunada faydali oldu ama gaz konusu baska onun icin bebege biogai kendinize galaktago kullanirsaniz gaz sıkıntısı yasamazsnz
Elif0712 Dunyayse ayri kehribar rahatsz edicek bir kolye degil arkaya kayiyor sadece elinizle duzeltirsnz
zcelik Dunyayse benim aldığım da sertifikalı bi ürün, selma Güloğlu sayfasından almış bayan. Sen de bi bak İnstagramdan istersen
Gizemis Kehribar diş için takılıyor diye biliyorum. Yeğenlerim onun için kullanmıştı. Gaz olayını duymadım bende
Dunyayse Gizemis gaz ve uyku icnde kullanan çokmuş erkek bebekte kolik oluyormuş çoğu korkuyorum o yüzden önlem almak istiyorum
MMmommy Doktorlar bir işe yaramadığını hatta bebeklerin güçlü hareketleriyle koparmalarıyla boğulmalara yol açabileceğini söylüyor. Hatta bir bebeğin burun deliğine kaçmıştı videosunu izledim . Kullanmayı düşünmüyorum. ..
Calisananne25 MMmommy ben de bu tarz şeylerden çok korkuyorum ben de kullanmam şimdiden evham yapıyorum
MMmommy Calisananne25 kesinlikle ben de öyleyim. Kafa karışıklığı yaratacak hiçbir şeye gerek tok diye düşünüyorum. Her şeyin çözümü var tıpta diş çıkarmaya da, gaza da çözüm var. Hem ben bile öyle şeyler takarken daralıyorum.