Zeynep_99 Kizlar ben kan hapi olarak ferrum iciyorum kan degerlerim dusmus o yuzden doktorum gunde 2 tane icmemi soyledi ama beni rahatsiz ediyo halsiz birakiyo 2 taneyi icince sizlerde durum nedir
Dilekcnkn Zeynep_99 Bende feramat kullanıyorum aç karnına allahım yaa mide bulantısı çok kötü yapıyor bende çoğu zaman unutuyorum zaten
010219 Zeynep_99 bende 1 ay kadar ferrum kullandım aç karnına 1 adet kullandım bende halsizlik yapmamıştı ama halsizlik zaten hamilelikte olabiliyor
aysegulbey01 Zeynep_99 benimde kanım düşük bende ferrum kullanıyorum sabah ve akşamları aç karnına alıyorum ama halsizlik yapmıyor aksine içmediğim zamanlar kötü oluyorum doktorum mutlaka düzenli olarak kullanmam gerektiğini söyledi.
Merveselimmm Bende de kabızlık yapıyo günde bı kere icmeme rağmen hoşaf yiyorum erik falan yiyorum duzeliyo ama halsizlik yaptığını ilk defa duydum belki başka bişeyden kaynaklidir
aysegulbey01 Zeynep_99 evet sabah ve akşam aç karnına içiyorum ama süt ve süt ürünleri tüketeceksem 1 saat öncesinden alıyorum ilacı.