Sel-kcr11 Bugün tam 20 haftalık olduk. 2 gün önce tetanoz için sağlık ocağına gittim. Ebe bu haftadan itibaren günde en az 10kere bebeğini hissetmen lazım daha az hissetmen sorun olabilir filan dedi. Zaten ilk gebeliğim ne nedir yeni öğreniyoruz. Günde 4 5 kez hissediyorum ama ebenin dedikleri beni korkuttu açıkçası
Dilekcnkn Sel-kcr11 Yani ben 21 haftaya giriyorum ne zaman otursam uzansam bebeğim tekme atıyor , dönüyor ama hareket halindeyken zaten oynamıyor 18 haftada tekmesini attı zaten geçen hafta bu kadar hareketli değil di şimdi yerinde durmuyor ama bazende oturuyorum hiç oynamıyor değişiyor bence yani
Saripapatyam1 Sel-kcr11 ilk gebeliginde bu haftada daha hissetmeyenler bile var ve düzensiz olması normal saçmalamış hiç takma bence
Deniz95 Sel-kcr11 ben şuan 35. Haftamdayım bebeğin hareketleri 30 dan sonra çok iyi olmaya başladı. Önceden iki üç gün çok iyi hissedersem 3 4 gün çok hareketsiz oluyordu ve aşırı kafama takıyordum. 30. Haftadan sonra düzeldi şükür
merviskoooo Sel-kcr11 ben 30. Haftadan sonra düzenli sık hissetmeye başladım o zamandan takip ettim şu an 37yiz i
Mervesb Korkma bence içini ferah tut o günden güne değişebilir bal veya çikolata yediğinde de hareketlerını hıssedersin bende 21 haftalıgım ama hiç hareketlerini saymadım açıkcası ::
Zezeeeyyldrm Sel-kcr11 abartmış bence ya biraz daha ilerleyen haftalarda bu hissedip hissetmeme önemli 22 haftalığım iki gün önce sabahtan akşama kadar tekmelerden durmamış bebeğim ama dün hiç hissetmedim mesela bu düzenin tam oturması daha erken
Betuledem Sel-kcr11 bence ebe biraz saçmalamış. Benim de ilk gebeliğim. Doktorum her kontrolde ilk hamilelikte 20.haftadan önce hissetmek bile zor, genelde 20 den sonra hissedersin diye uyarıyordu. Düzene girmesi ve hareket sayımı için de 28.haftayı söylüyordu. Gerçekten 20li haftalarda öyle günde 10 hareket falan bazı günler mümkün değil. Şu an 34+2yim. Son kontrolümde doktor günlük 10 hareket saymamı istedi. Hiç kafana takma, o haftalarda bir gün çok olsa ertesi gün hiç olmayabiliyor çok normal
MDT Sel-kcr11 ben 20. Haftada hafif hafif hissediyordum günde kaç kere idi hiç saymadım ama 21. Hafta ile beraber biraz daha net hissetmeye başlamıştım. Sanırım o zamanlar günde 10′u buluyordu
Redpepper Valla ben 24. Haftadayım çok değişkenlik gösteriyor, gündüz pek ses yok zaten akşam ve gece hareketli, örneğin 2 gündür onlar azaldı 5 kere falandır, doktorum bişey demedi benim zaten ilk vurmasını da geç hissettim