Ezgi81 38+4 deyim 52 ile hamile kaldım 75 oldum. 23 kg yani. Bu kiloyu alacak kadar bir şey yediğimı de düşünmüyorum aslında. bu hiç kilo almayanlara hayranım.
istanbulluanne Kuruuzum 20. Haftaya kadar kilo almaman gayet normal demsti bana doktorum. Bende hic almadm canm almayan almıyor yani , neden yalan söyleyelim ki.
Ceyla56 Kuruuzum 33 haftalik.. 48 ile hamile kaldim hep kilo almak isterdim alamazdim hamile olmadan öncede yani.. 63 kiloyum suan.. yani 15 kilo aldim ama bu gidisle 20 ye cikarim.. 😁😁😁
Lilium 57 ile hamile kaldım 4 kilo verdim 52ye düştüm şimdi 62 kiloyum. 37 haftalığız. Bebeğin kilosu iyi
Ikizannesi2018 Kuruuzum 13. haftaya kadar yedigimi cikardim zaten:) suan 19. haftadayim normal yiyiorum Ama kilo almadim😄
Tugbamete Kuruuzum daha kilo alcak kadar olmadım çok başındayız yolun ama inşallah çok almam iştahım fena açık 😂😂😂
Esracim Kuruuzum valla ben bı alıp bir veriyorum ebe arkadasim ödem atmış olabilirsin dedi ama 😐 21+2 deyim 5 kilo almıştım 4 e düştü. Bebeğim 500 Gr imiş yani ortalama 3 kilo almışım sanirim