Ezgice0 Dubletombikdoner Günde 3 tane buz muu 😳 maşallah deyim ben bi kere şu twister’lardan yeyim dedim ortası buz kenarları dondurma. Midemi baya üşüttüm hastanelik oluyordum iki tane sıcak suyu ısıtıp ısıtıp ayaklarıma koydular 😂 hem karnım hem belim ağrıdı aklım çıktı şimdi korkudan dondurma da yiyemiyorum 😂😂 siz maşaAllah valla 😂
Ruyasusam Uyumsuzzz Evet erkek😊 erkek olunca tatlı aserme olur derler ama ben hep ekşili şeyler yemek istedim 😋
Cennet4545 Uyumsuzzz ben 8 +4haftalıklığım midem bulantım cok var ama bu ara hep patates kızartması istiyor cnm yemeğe de korkuyorum mide bulantısından😬
Uyumsuzzz Nurayaz böyle dürüm hamburger o tarz şeylerde çok isteniyor hamilelikte şahsen ben öyle oldum 😂
Uyumsuzzz Semy ciddi misiniz kolay kilo alanlardansınız aslıdna bende öyleyim dikkat etmezsem hemen 3 kilo alırdım bekarken ☺
Semy Uyumsuzzz valla ciddiyim mutfagın önünden geçsem yarar o yüzden resmen ağzım kilitli geziyorum 😂 iradem güçlendi yıllardır
MiniMiniKus Edaaekincioglu Maden suyunu doktorunuza sordunuz mu ben henüz soramadım ama bi kaç kişi içme gibisine bir şeyler söyledi ne alakaysa :/
Cansu_04 MiniMiniKus maden suyu magnezyum içerir hatta ben günde 1 kere içiyorum doktorum önerdi ve muz aynı şekilde 😊
MiniMiniKus Mevsimi de geldi yeşil erik hastasıyım ama ben meyvede ekşi sevdiğim için onu da hergün olsa ekşi ekşi yerim Dondurmayı da zaten kışın bile yerim o da vazgeçilmezim 😄
Seranad Uyumsuzzz yemin ederim ben😂 asla vazgeçmedim yiyorum buzlu buzlu olanlar miss gibi valla. Çok dikkat ediyorum beslenmeye ne pizza ne cips hiç bişey yemedim ama bu başka bişey ya 😂