2sy Uyumsuzzz normalde de severim hamilelikte de tiksinmedigim nadir seylerden biri :) her gun olsa yok demem yani 😊
Eynur_2147 Uyumsuzzz tatlılar dan baya soğudum hep erik yemek istiyorum tuzlu domates mesela ama hep erkek hissediyorum
seyram Eynur_2147 benimki erkek bende hamileliğimin ilk 6 ayı hep tuzlu acı ekşi yemek isterdim tatlıya hiç yanaşmadım. Aşerdiğin veya yediğin şeylerle cinsiyetin alakası yok o yüzden fark etmiyor 🙊🌼
seyram Uyumsuzzz dondurmaya oldum olası hiç sıcak bakmıyorum ya nedense 🤦♀️ ara sıra canım isteyince bir iki kaşık yerim o kadar 🥴 benim hergün olsa hergün yerim dediğim birşey yok şuan karnım tok çünkü 😂 karnım açken gelip liste yazarım 😂😂😂
Eynur_2147 seyram ya ne bileyim erkek olunca tatlıyla pek alakadar olmuyorsn diyolar ve benim ki kız dedi bn hala kız hissedemiyorum 😁rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah fark etmez cinsiyeti sadece hazıtlıjlar için böyle tereddütlüyüm 🥰
Diilruba Uyumsuzzz Hergün 2 bazen 3 tane bile yediğim oluyor Aralık ayından beri dondurma aşeriyorum resmen 🙈
Ezgice0 Dubletombikdoner Günde 3 tane buz muu 😳 maşallah deyim ben bi kere şu twister’lardan yeyim dedim ortası buz kenarları dondurma. Midemi baya üşüttüm hastanelik oluyordum iki tane sıcak suyu ısıtıp ısıtıp ayaklarıma koydular 😂 hem karnım hem belim ağrıdı aklım çıktı şimdi korkudan dondurma da yiyemiyorum 😂😂 siz maşaAllah valla 😂
Dubletombikdoner Ezgice0 hahaha 😁ama ben hamile olmadan önce de yiyordum aliskanlik vardi aman ben boyle yedim diye kimse yemesin😁😂
Semra2706 Edaaekincioglu Bubuseli aynı bende kıca bir tabağı büyük zevkle bitiriyorum ve daha da yemek istiyorum 🤓Esas