Fatmakara97 Sevvalkrbg canım dondurmanın kan sulandırıcı özelliği varmış bi tanıdığım 1 kutu oturmuş yemişti kanamadan hastaneye gitti doktor demiş dondurmanın kan sulandırıcı özelliği var çok yemeyin
pinartonguc Fatmakara97 Aaa bunu bilmiyordum gercekten ögrendigim iyi oldu zaten cok dordurma yemem bu yaz anca 1 kere yemisimdir fazlasi zarar demek ki bir kac yemeyle birsey olmaz insallah.
mervenrrr Uyumsuzzz çikolata her dakika olsa yerim😂 Tatlıda öyle vazgeçemiyorum doktorum kızıyor çok hızlı kilo alıyorsun diye ama dayanamıyorum napayım
Fatmakara97 pinartonguc yok canım bişey olmaz abartmamak gerek sadece bende yiyorum haftada 1 yiyorum normal çubuktakilerden magnum falan sıkıntı olmadı henüz 🥰dikkatli olalım sıkıntı olmaz inşallah
Hapmom MeryemAsln böyle gerçek dışı, koca karı laflarını gerçekmiş gibi yazmayın . Sağlıkçıyım böyle saçma bi şey ilk defa duyuyorum. Hangi doktordan duydunuz böyle bişey ???
Ebruuugunes Uyumsuzzz şuan agrılarım var son günlerim 2 gün kalmış Dedim bari son günüm akşama inşallah sancılar artar artmadan yiyin bari gider ayak🤣🤣🤣 rüyalarıma giriyor
Uyumsuzzz Ebruuugunes hahaa çok iyi yapmıssınız 😀maşallah doguruyorsunuz bizde o günleri görebilsek 😍
Ebruuugunes Uyumsuzzz inşallah görürsünüz evet kuzum dün gece nişanım geldi ve hafif agrılar var artık bakalım gelecekmi nazıl yavrum 40 haftalık olucaz artık 😂 artık gelsin yani
Emine_clk01 Pelinbyrktrlr annem de küçük kardeşime hamileyken soğuk şeyler yemiş kardeşim bronşit hastası 22 yıldır
Pelinbyrktrlr Emine_clk01 Ya o soğuk şeyler hatta yediğimiz her şey mikro taneciklere dönüşüp plesentadan kan yoluyla geçiyor çocuğun bronşunda nasıl iltihap yapsın Allah aşkına…