Sadece_anne Uyumsuzzz Kola,cips,dondurma,karpuz,çerez 😍😁😁 ha birde tavuk kızartması hastasiyim hergün yerim valla 😂
Asena17 Uyumsuzzz hamile degilim ama erik yerim her dk her saat 🤣🤣 mide bozdugu icin de esim kiziyor cok yedirtmiyor
[silindi] Uyumsuzzz Bende öyleyim, sadece kakaulu ama. Günde 2 tane yiyordum. Doktoruma sordum yasakladı kesinlikle yeme illa yiyeceksen sade mado ye dedi. Diğerleri çok kalorili ve zararlı dedi. Artık dondurma dolaplarının önünden geçerken kafamı çeviriyorum 😒
birprensesvebirprensannesi Uyumsuzzz Dondurmaaaaaaa❤️ Her gün yiyorum her gün bıraksalar 10 tanede olsa yerim
Hidayetliya20 Uyumsuzzz mide bulantım geçerse bnde yiycm inşAllah 😊 elmden geldkçe yemeye çlşyrm tbi dondrmya bnde hyr demem ama boğzm hemn hastalanır bnm çok yersem.. Muzu seviyorm gnlde muz çok yerm
Hatice35 Uyumsuzzz ben erik her gün bir kase dolusu yiyorum hamileliğim 7. Haftasında çok canım istemişti o zaman da kışındı zor bulunuyordu şimdi habire yiyorum tabi bide karpuz çok yiyorum 😋
gozdee07 Uyumsuzzz bende hamburger ilçede yaşıyoruz hastaneye gidince yiyebiliyorum hastane günleri hamburger günleri benım için
havvakaratas_09 Uyumsuzzz normalde dondurma sevmeyen ben hamileliğimden beri dondurma hastası oldum 🤗😁
rabia-3 Pelinbyrktrlr benim yengem de oğluna hamileyken sürekli buzlu soğuk su içip duruyordu içim yanıyor derdi doktoru ona soğuk tüketmeyi kesmelisin bebek bronşit olacak hasta doğar felan demiş ama ilk defa duymuştuk yengemde hiç aldırış etmedi . Yiğenim 40. Haftada doğdu yaz ayında ve gerçekten doğduğunda burnu akıyordu sürekli hapşırıyordu bronşit olmuştu anne karnında şok olmuşduk hepimiz
pitircikannesi Uyumsuzzz karpuz🍉 😋 bi oturuşta yarım karpuz yiyebilirim. Tabi bi de dondurma. Ne güzel nimetler yaa😊😊
NurKeles Uyumsuzzz Buz gibi olan herşeyi istiyorum Hic bisey bulamazsam buz yiyorum. Icimiz yaniyo be guzel kadınlar 😁😁😁👍🏻