Ysmmmnn Vera18 14. Haftada baktm göremedim dedi 18. Haftada gittim zaten ayrıntılıya gideceksin orda öğrenrsin dedi onuda öyle söylemedi 😅
Vera18 Papatya-34 hadi bakalım hayırlısı 😀 size bir şey demediler tahmini falan. Bende 2 hafta sonra gideceğim tekrar inşallah ögrenirim 😊
Bbcln2913 Vera18 detaylıya 23. Haftamda girdim. Kendi doktorum pipimizi gösterdi. Perinatoloji doktoru bilgileri bilgisayar başındaki kıza söylerken erkek bebek dedi
BebegimMom Vera18 ben devlette 16. Haftama kadar öğrenemedim söylemedi sorunca hep geçiştirdiler. Özele gittim öğrendim şuan 18 haftalığım ve hala orda hiç söylemedi
Vera18 BebegimMom ben baştan beri özele gidiyorum usgsi de iyi onunla ilgili oldugunu düşünmüyorum 🤷♀️ ayrıca ilk cocugumun cinsiyetini devlette öğrenmiştim hemde 12. Haftada 😀
haydibakalim Vera18 ben de 6.5 aylık öğrendim canım erkek olacakmış erkek kendini gizliyor diyorlar 😃
Vera18 haydibakalim burda da herkes kız kendini gizliyor yazmış 😂 bir arkadaşım geç öğrendi o da erkekti ya zaten ihtimal yarı yarıya bakalım göreceğiz kız mı erkek mi 😀
demirbaggulbahar Vera18 13. haftada yanılıyor bazen doktorlar banada erkek dedi 16.haftada erkekle alakası yok kız bu dedi 🙈
Vera18 demirbaggulbahar ya o zaman zaten kesinliği olmadan cinsiyet söylüyorlar biraz ya tutarsa gibi oluyor 16 7de daha garanti oluyor 😊