Minaliy Kızlar çatlamadan mı sayıcaz yumurtlamadan sonramı? Birde kaçıncı gün testte pozitif çıktı. Benim 8. Gün yapsam çıkmaz dimi?
Derenils Minaliy benimde 9. Gün bende sabırsızlanıyorum ama şimdi çıkmaz heralde en erken 12. Gün en net 14. Gün diye biliyorum
hulya4627 Minaliy 19 ekimde yumurtlama gördüm 20 de çatladı 29 ekimde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi verdim değerim 18 ’di
CansuDRY Minaliy Çatlamanın 12.günü pozitif çıkıyor genelde. Öncesinde çıkma ihtimali çok düşük. Ben 11′de aşırı silik olarak görmüştüm ama benden başkası negatif derdi o teste. O yüzden 12 ideal.😊
MinikMucizeninAnnesi Ben yumurtlamadan sonra 13 ve 15.gün yapmıştım negatifti. 18.gün yaptığımda silik çizgi ile pozitif gördüm kan verdim betam 24 çıktı geç döllenmeydi ☺️ Henüz çok erken bence azıcık daha sabredin,rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 💜
Minaliy Zeysezer bugün çok fazla sol kasık batmalarım var kramp şeklinde inşallah vardır dua edin bana😔
Selen37 Yumurtlama takibi yapmadım ama internette 20sinde yumurtlama gözüküyordu. 30unda çoook silik pozitif gördüm beta 19du 🥰
Selen37 hulya4627 aa neredeyse aynı 🥰 bana oradaki Doktor bu değer yükselmez kimyasal bu demişti 😂 şuan 13 hafta olduk
hulya4627 Selen37 halt yemiş o doktor banada acil doktoru var da diyemem yokta diyemem demişti ben takmadım onu şuan 34+2 yiz 🙈😂
KkubraOz Minaliy ben de beklemedeyim benimde bugün 11. Günüm yumurtlamadan sonra 14 ten sonra kesin çıkar diyorlar tabi geç döllenmeyse 17 sinde anca görünürmüş