Pakize_dogan İki tarama testi için bugün kan verdim 11 haftadayim ultrason istedi ama araştırma Hastanesi’nde yaptır dedi ve ağustosta yaptır dedi randevuyu kadın doğuma mi almam lazım
YuvarlanamayanPandaa Pakize_dogan evet canım kadın doguma ulturasondan ense kalınlıgına bakıyor sonra kan testı yapıyor
yamacinannesii Pakize_dogan araştırma hastaneleri iyi ben orada takipliyim fakat neden ağustos zamanı iyi gibi bende o hafta da yaptırmıştım
Selen37 Pakize_dogan ağustos mu 😮 2li tarama 12.haftada yapılıyor genelde. Bende 2 gün önce yaptırdım hem kan verdim hem ultrasonda kendi doktorum ensesine ve burun kemiğine baktı
Sedaince Pakize_dogan bugün gittim ense ye burun kemiğine baktınsonra kan aldı iki haftaya çıkar sizi ararız dedi 12 haftalık bu arada
lentil Pakize_dogan istediği şey detaylı ultrason olabilir mi? Eğer ağustos 20.haftanıza geliyorsa bahsettiği şey detaylı ultrasondur
Pakize_dogan Ne istediğini tam bende anlamadım ikili test diyor 20. Haftada çağırıyor bakmaya ultrasona
pikachuu Pakize_dogan ikili testte kan verirken ultrasonlada muane ettiyse senden 20. Haftana denk gelecek sekilde detayli ultrason istemis. bir de aklina takilan bsey oldugunda doktorunun numarasini al whatsuptan yaz yda ara ogren. Uardimci oluyorlar🤗
Pakize_dogan pikachuu ben özele gidiyorum normalde bu tektikler ellerinde imkan yok diye araştırmaya yolladılar birdaha gitmem isim bitince bugün boy 45 mm ense 1.97 diye olctuler kan verdim 3 haftaya kan sonucu al dediler yani bu ultrason 3 ki taram için mi simdi
pikachuu Pakize_dogan bu ikili tarama testi. Yani sana ikiliyi yapmis canim. Sen 20. Haftanda detayli ultrason icin perinatlojiden randevu alcaksin.
Pakize_dogan pikachuu mantıklı birinden bilgi almak gerçekten güzel saçma sapan şeyler yazıyorlar bişi bilmeden teşekkür ederim ❤️
pikachuu Pakize_dogan rca ederim. Cok yakin zamanda bu yoldan gectim🤗 haftaya sonucun cikar doktorun ona gore sana bilgi verir. Bana hastaneden msj geldi sonucunuz cikti dye ben de dktoruma whatsuptan yazdm ve hemen sonucu ogrendim. Gitmene bile gerek yok.