Zehra-33- Kızlar kafama takıldı bebek başı biraz büyük dedi sizce sıkıntılı bir durum mu karşılaşan var mı ?doktor şey dedi normal doğuma engel olabilir flan
Anneyimm2 Zehra-33- bizde 29 haftalık olduk bugun bizede 32 haftayla uyumlu dedi kafası Baska bısey demedı
Seda-1 Zehra-33- ayy banada öyle dedi 35 haftalığım kafası 38 hafta ile uyumlu normal Doğum sıkıntılı olmaz dedi çatı dar dedi
hellobaby0 Zehra-33- bana da 2 hafta önde dedi başka doktora gittim normal çıktı bende anlamadım ben de çok taktım 1 ay sonra tekrar kontrol var bakalım ne olcak
Zehraaa98 Zehra-33- 37 haftalıkken kafası 40 haftayla uyumlu çatı muyenesınde normal yapabılırsın dedi doktorum doğum şeklı tamamen sızın catınızla bebeğinizin bası ile alakalı bir şey
esraizmirli Zehra-33- benimde öyleydi 2 hafta baş çevresi öndeydi merak etmeyin bebeğimin kafası normal doğdu büyük değil evet normale engel olabilir bir durum kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ultrasonla da uyumlu olabiliyor Zamanla ☺️
Anneyimm2 esraizmirli cok tesekkur ederim kafama takıldı bugun muayene oldum doktor sormayı unutmuşum dalgınlık la
esraizmirli Anneyimm2 gözle görülür bir büyüklük olmuyor ama normal doğumda zorlanılabilir yırtık çok olabilir yani ☺️
Seferyehatun Canım banada öyle dediler ama normal doguramadim, basınında kafası büyük zaten dedi başka doktor.
Feride-42 Zehra-33- benim 3 çocuğumda kafa hep büyük hatta şimdiden 16 gün önde gidiyor genetik normal doğum yaptım