Handemre ccanim kendi istegimle sezeryan oldum bende ve en başından beri sezeryan diyordum ta ki son 10 gün kalana kadar o son 10 günüm sürekli düşünüp korkmakla geçti o yüzden sana tavsiyem asla korkma son günlerini kendine zehir etme bol bol hamislik fotolari çek esinle son basbasa gunlerinizi yaşayın 😊
Ameliyat sonrasında uzanır pozisyondayken bebeği kucağıma verdiler emzirmem için ama kucağıma baskı olunca karnım aciyordu sanki karnimda bir boşluk var gibiydi ama o da çok acılı Bişey değil bebegin emsin diye o acı hiç aklına gelmiyor saat 9 da odama geldim 3 de ayağa kaldırdılar. Ayağa kalkmadan önce sondayi çıkarıyorlar sakın korkma acimiyor böyle içinden bişey gidiyor gibi oluyor ama acı yok . Ilk ayağa kalktım az bişey karnım acıdı yürümeye çalıştım sonra da hiç oturmadim hatta biraz fazla ayakta kaldım ve oturur pozisyonda olduğum için ayaklarimda aşırı şişme oldu ve ameliyat esnasında tansiyon düşüklüğünden dolayı fazla serum verdiler o izotonik benim ayakları davul gibi yaptı sana tavsiyem yarim saat yürü yarim saat ayaklarını uzatarak otur. Yani sonuç olarak normal doğum yapmış birinin yaşayacağı kadar acı bile yaşamadım allaha şükür 😊