As7748 Merhaba kızlar hamileliğimin 13. Haftasındayım ve hala karnımda bir büyüme yok sizin ne zaman çıkmaya başladı bu durum normal mi 🥰💗🥰
Bsrafth As7748 değişiyor ama çok normal 25. Hafta ma giriyorum ancak biraz hamile olduğumu anlıyorum 😄
Masal53 As7748 kız koca göbeğin olunca ne olcak 😁😁😁 bebeğin iyise tabiki normal göbekli olmaya heves etme yatılmıyo zor kalkılıyo 😁😁
Morvy As7748 yanlış hatırlamıyorsam 17-18 de çıktı ama dışardan 22-23 te kendini belli etmeye başladı şuan 27+1☺️
As7748 hasret_altinsoy kilo alamadım çünkü bulantım çok oldu iştahım kesildi bir haftadır yemek yiyebiliyorum :)
birkedilianne As7748 Benim 13-14 de yanlarım sertleşmeye belirmeye başladı. Şuan 23 üm top gibi karnım var
Lulemom 28+3 deyim 25 den sonra yavaştan çıkmaya başladı, şuan hala bilmeyen anlamıyo. Bilen de bu nasıl 7 aylık diyo 😄
Darkess 13 haftadayam insanlar anlamaya bashladi dar giyiniyorum ondan da ola bilir. ama sabahlari degil de aksamlari karnim cikiyo
DFNMRYM As7748 benim ıkncı hamılelıgım karnım cabuk cıktı bu sefer 2.buçuk aylıkkn cıktı şuan 14+3 uz
Snyrs As7748 bende 13.haftama girmek üzereyim bende ne zaman çıkar diye merak ediyorum açıkçası ama birazda kilom var o yüzden çok belli olurmu onuda bilmiyorum 😄
birkedilianne Mrs-Turkk Bence herkeste farklı☺️ Ben zayıf biri de değilim ama erkenden belli oldu işte ☺️
Mrs-Turkk birkedilianne bende öyle 70 kg ile hamile kaldım ama göbeğim son bir haftadırr belirgin yani eşime diyorumm yaa cok erken cıktıı cıkcak tabi diyor😂oysa 1,5 kg aldıım
Dilekcnkn As7748 Benim 10-12 de biraz büyüdü belimde genişledi şimdi 21 haftalığım karnım hamilesin denilcek kadar belli inan ki yatamıyorum ağrıdan oturduğum koltuktan bile kalkmak çok zor oluyor