Mammyy Haftayı dolduruyoruz oğlumla hareket ettikçe çıt çıt sesler geliyor bu hafta başından beri internette araştırdığımda normal olduğunu eklemlerinin ses çıkarabileceğini okudum ama duydukça garipsiyorum sizede oluyor mu merak ettim 😅
Boncukgiller003 Mammyy evet oluyo benimde çok tuhafıma gidiyor. 37 haftalığız hala tuhaf geliyo o sesler 😅😂 çok tatliş ya garibim sığamıyor galiba gerilirken çıkıyor galiba 😂😂
Soe Mammyy ya evet bende de oluyor normal olduğunu bilsem de korkuyorum. Kendi kemiğini mi kırdı benimkini mi kırdı belli değil 🤣
Mom789 Oluyor oluyor gunde 7 8 kere duyuyorum cok hızlı hareket ediyor çırpınıyor boguluyor gibi cit deyince aha bir yerini kirdi bu bebe diyordum arastirinca öğrendim normal olduğunu 😂😂🙈
Mammyy Mom789 evet ya hatta başta eşimi ikna edemedim duyduğuma sana öyle gelmiştir demişti 😅 sığamıyorlar yazık kıyamıyorum duydukça biyerini kıracak 😅😅
Mom789 Mammyy 😂😂 aynen keske karnımız şeffaf olmadan o daracık alanda ne çabalıyorlar kıpır kıpır görsek ya
Mammyy Yasemin_in68 ilk duyduğumda kendimden geldi sandım halbuki uzanıyodum sadece hiç kıpırdamıyordumda sonra sonra farkettimki bildiğin karnımda geliyor 😅😅 gerçekten çok garip 😂
Mammyy Boncukgiller003 evet insan kıyamıyor orda sıkışık kalmasına 😅 hatta bi gün ultrasonda beni kurtar burdan anne der gibi bakıyo bu çocuk demiştim herkese 😅😅
Fatma0Poyraz0 Tek değilmişim demek bende duydum artık kafayı yediğimi düşünmüştüm.😂 kimseye söylemedim bile inanmazlar diye ama çıt çıt geldi valla😂
MKrasnic Mammyy ayy benim de eşim duyuyordu bu sesi, ara ara ben de duyuyorum neden kaynaklanıyor acaba