ayse29 Kizlar 29.haftamdayim.bebegin hareketlerini gun icerisinde hissediyorum fakat mesela gecen hafta.resmen tekmelerken bu hafta icimde donuyo gibi.ne biliyim deprem olur gibi sarsinti yapiyo yada gaz patlar gibi.ama hareket ediyo hissediyorum.bide cok afedersiniz bazen sanki genital bolgemin en ucuna tepiyo sanki cikicak gibi :( sizlerde oluyormuydu??
Estur ayse29 deprem sel heyelan karnımın içinde her türlü doğal afet oluyor diyebilirim 😂😂😂 bende 29 haftalığım canım tekme çok olmuyor benimde olunca da sert oluyor baya 😅 daha çok dönmeker dans etmeler akrobasi hareketleri yapıyor benim bebeğim 😂😂
Melikek Aynı his bende 27. Haftada oluyo suan sanki karnim da deprem oluyo. Resmen sallanıyor. Bi dağ taraf şişiyor karnımın bi sol tarafı
ayse29 Evet benimde oyle.icimde bisey firkkk diye kayiyo gibi 😄 ama gecen hafta tekmelerken bu hafta boyle olunca tedirgin oldum.pazartesi doktorum var.her gittigimde zaten stresten oluyorum ne dicek ne olcak diye 😥 ne zormus annelik
Tugba6336 Benimde öyle bende korkuyorum hatta bence hareketleri gün içinde daha azaldı gibi bir dönüp duruyor
ayse29 AycanUzun ben pek yukarilarda hissetmiyorum.en bastan beri sag kasigimin oralarda yogun hissediyodum halende ayni.bazen nadiren yukarilardq hissediyorum.bazende dediginiz gibi ayni anda bi orda bi orda :)