Meryemce92 29 Mayıs : 12 31 Mayıs : 36 3 Haziran : 232 Sağlık ocağı doktoru artış iyi dedi. Haftaya çarşamba gel bir daha ver dedi. Kadın doğum doktoruma mesaj attım oda henüz küçük 2 günde bir yaptırın değer 1500 ü geçince gelin dedi.
Nurtrky Meryemce92 gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağnza alın . Doktora gitmek için 10 gün bekleyin dana çok erken🥰
mommyjean Meryemce92 hayırlı olsun canım aynen güzel artmış hesaplarıma göre ayın 11 nde 3 bini geçmiş oluyor değerin ya o gün yada ayın 14 nde keseyi görmeye kadın doğuma git karnından gözükür eğer erken gidersen alttan muayene ederler diye diyorum. 😊
Meryemce92 mommyjean Beklicem değerler yükselince gidicem hastaneye. Şimdi gitsemde zaten kese görünmez. 🤗
Derenils Meryemce92 canım artış güzel olmuş Meryemce92 haftaya salinya da Çarşamba doktorun istediği değere gelmiş olur büyük ihtimalle
Meryemce92 Derenils Bende öyle düşünüyorum. Haftaya çarşamba adetime göre 5 haftalık oluyor. Sağlık ocağı çarşamba kan vermeye gel dedi doktorum 2 günde bir ver diyor. Pazartesi mi çarşamba mı versem acaba krarsızım
Kelebekmadam Meryemce92 canım artış varsa sürekli kan verme o kan sana lazım ben iki defa verdim biri 40 tı 2 gün sonra 91 sonra 5+6 da kesemi gördüm aile hekimi kan istemişti aynı zamanda betaya da baktırmış 23 binli birşey yazıyordu artış varsa sürekli kan verip stres olma
Derenils Meryemce92 bencede 😂 banada dua et lütfen sağlıklı bir gebelik geçireyim Şubat’ta düşük yaptım bu ay ovulasyonla takip ettim 11 hazırani bekliyorum zaman geçmiyor belirtiler var göğüs dolgunluğu kasık ağrısı 🤗
Meryemce92 Kelebekmadam Evet artışlar iyi dedi hani ama bilmiyorum bende sürekli kan vermek istemiyorum. Son bir kez daha vericem daha vermem heralde
Meryemce92 Derenils Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. 😊🙏 haber et banada ❤️