burakveannesi 2.nci gebeliğin ilkini kaybettim 2 gebeliktede halsizlik aşırı derecede oluyor sonra geçiyormu halsizlik..
Burcuckmk burakveannesi geçiyor canim dönem dönem arada yine halsizlik vuruyor ama ilk haftalar kadar değil insallah sağlık la alirsin kucağına
Aysobaciniz burakveannesi ben 25.haftamdayım canım halen var omega içiyorum içmesem daha çok halsiz kalıyorum
Prensesiminyolculugu burakveannesi bende sizin gibiydim elim kolum hiç kalkmıyordu sadece uzanmak istiyordum ilk üç ay çok normalmiş sonra azalıyor baya ama tam anlamıyla geçmiyor ara ara oluyor hala☺️
Ays0 İlk 3 ay çok halsiz olabiliyor insan. Ben kafamı kaldıramazdım öyle uykum olurdu ki resmen ayakta uyur halde geçirdim ilk zamanlarımı kişiden kişiye değişiyor ama halsizlik çok normal. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
burakveannesi Asyaayaz1 ya hiç bisey yapamıyorum kimsemde yok esimde yoğun çalışıyorum bir anca gecer inşallah ya
burakveannesi Aysobaciniz omega nedir canim başından berimi içiyorsun ilk gebeligimde cahildim biraz bunda daha temkinliyim ama halsizlik bisey bulamadm diğerinde 10 nurcu haftada karnimda kaybettim ilerisi göremediğim için merak ettim evdeki hersey bana bakiyor
Aysobaciniz burakveannesi omega 3 içeren vitaminler var doktorunuza söyleyin size yazar zaten yada kan ister belki demir eksikliği vardır b12 eksikliğide olabilir doktorunuza danışın. ben 18. Haftadan beri kullandım.
Prensesiminyolculugu burakveannesi buarada omegayu sormussunuz 12.hafatadan sonra folik asit bırakıp onun yerine farklı bir vitamin yazıyor doktor iMom diye bir vitamin var OMEGA ve birçok vitamin içeriyor omegada balık yağı.. doktorunuza onu yazdırın ben çok memnunum