eebru- Arkadaslar bugün itibariyle 28 haftalık hamileyim. Dün göğsümden süt gelmiş bu haftada normal mi yoksa erken doğumu tetikler mi?
Austosprensi_ eebru- bende 28 haftalık dün bende fark ettim ama sanmıyorum korkulacak bişey olsun fazla olursa doktoruna yazabilirsin bu haftalarda normal artık vücut son hazırlıkları yapıyor bebeğe kendini hazırlıyor.
2bebek3gebelik Normal tetiklemez sıkmayın boşa akıtmayın. Göğsünüzü sıkıp uyarmayın o zman rahim kasılır doğum başlamaya çalışır. Benim doktorum bana öyle demişti
eebru- 2bebek3gebelik bilinçli bir uyarma olmadı. Dün bütün gün sütyenleydim sanırım o biraz sıkmaya basladı. O yüzden uyarılmış olabilir
Sirius0 Bende 4. Aydan sonra gelemeye başladı ama süt değildi böyle sarımsı akıntıydı çok fazla geliyodu göğüa peti kullanmak zorunda kaldım . 8. Aya kadar böyle devam etti kesildi şuan hiçbişey gelmiyor . Süt depolandığı için böyle oluyomuş
eebru- Austosprensi_ burda bikaç post okudum da erken doğum tetikler gibi yorumlar yapılmıs ama daha erken haftalar için konusulmus ben de meraklandım
2bebek3gebelik eebru- hayır hayır uyarma ile sütün alakası yok zaten. Diyelim ki süt geldikçe bakmak için sıkarsın hala geliyormu kesildi mi diye onu yapma. Bi peçete vs bişey koy sıkma işlemi yapma
Austosprensi_ eebru- erken doğumu söyle tetikler uyarma mesela lansinoh göğüs kremleri sürmek meme ucunu uyarmak o zman erken doğumu tetikleyebilir tabiki krem sürelecek yanlış anlaşılma olmasın 30 dan sonra sürmeye başlayın
eebru- Peki tecrübeli annelere bir sorum daha var. Ben plasenta previadan en gec 36da sezeryan doğum yapicam. Simdiden süt gelmesi sezeryan sonrasi da hemen süt gelir anlamına gelir mi acaba?
Austosprensi_ eebru- sabah kağan kocatepe dinledim normal oldu diye süt gelip sezaryen olup süt gelmeyecek diye bişey yok dedi sezaryan olduğunuz da süt gelir önemli degil doğum şekliyle sütün bi bağlantısı yok dedi önemli olan bol su komposto hoşaf kuru yemis tüket en onemlisi su iç melisin pozitif düşünmelisin