Fermandeniz Hanımlar cilt temizleme ürünleri kullanıyor musunuz? Yves rocher için ne düşünuyosunuz hamilelik döneminde sakıncalı mı ? Benım doktorum makyajı falan önermıyor
Hafissee Fermandeniz fransız ürünü galiba o marka . Asla ama asla kullanmıyorum kullanmamda 😁 kendi çapımda boykot ediyorum organik gül suyu kullanıyorum her duş sonrası ve her sabah aksam cok iyi geliyo cildim nefes alıyor fısfıs şişeye koy sık faha saglıklı
Mineyld07 Fermandeniz yüz için olanında görmedim ama ayak kreminde hamileler kullanamaz anlamına gelen simgesi var evimdeki üründe arkasına filan dikkatli bir bakın
Hilal-95 Fermandeniz bebek sampuanıyla yıkıyorum ben yılladır yüzümü 🤣 makyajda arada yapıyorum tok felan kullanmıyorum kımse bsy demedi bana ama diş macunumu bile bitkisel aldım sampuanımı felan 🤣
karamelito Fermandeniz çok güzel ben 18 yaşımdan beri kullanırım yaklaşık 10 yıldır yani 😇 hamileyim şuan ama içeriği temiz diye düşünüyorum, beraberinde de La Roche Posay kullanıyorum. Yüzümde şuanlık bir sorun yok 32+6′yım.
Hilal-95 Fermandeniz bende güneş lekesi oluyor sadece siyah nokta yada sivilcem olmaz olsada bitkisel bişeyler kullanmaya dikkat ederim heralde ☺️