ZumrutHanim Gebeler Dogum yapmis anneler, Kacinci haftada dozu nasi icerek biraktinz moderatore not; iki etiketi de kaldirmayin cunku bu ilaci icip dogum yapmis olan annelere de ulasmam lazimm tesekkurler!
Zehra-Arda ZumrutHanim merhabalar o ilac uzun kullanılınca kanama yapıyor bir tane düşük yaptım o ilaca bağlıyorum rabbim bilir tabiki 2 hamileliğim de de oldu hemen kesti dokturum doktorunuzla sürekli irtibatta olun o ilaçla ilgili
Tupanne ZumrutHanim evet kullanıyor ama 7 en fazla 12 haftaya kadar doğuma kadar kullananını duymadım ☺️
ZumrutHanim Tupanne bende 10. haftada kanama olunca basladi 6 gundur teke dusurup ictim. kanama yoksa yarin birak demisti perinatolog 14+4 oluyorum. ama kadin dogumcuma hala acik kahve geldigini soyledim sabah. daha fazla icemezsin fazlasi ilac riskine girer dedi canim sıkıldı
Tupanne ZumrutHanim doktorunuz mu teke düşürüp iç dedi progestan vermedi mi doktorunuz lekelenmeniz için ? Ya da prolutex, pruluton depot iğne ?
Gulce5038 ZumrutHanim tüp bebek ile gebeyim teansfer öncesi başladım günde üç doz transfer sonrası da doktorum bırakmam gereken sekli şöyle anlattı 8. Haftaya kadsr üç doz devam et 10. Haftada sabah aksam devam et 11. Haftanda bitirmiş ol dedi öylece kestik
ZumrutHanim Tupanne pruloton aktif kanama varken vurundun progestan 200 sabah aksam hix birakmadim estrofem sabah aksamdi teke dusurdum 6 gundur
Gulce5038 ZumrutHanim kanama kullandıgım sürede de yasadım doğrudan estrofemi bıraktım da kanama oldu diyemem altıncı haftamdan beri lekelenmem oldu
Serpiltsn ZumrutHanim yok Canım yapmadı Bende aynı güne kadar Progestan igne de olugırdum 3 günde bir onu da kesmiştim hatta bi ili kere lekelenme oldu kahverengi sonrasında gecti
ZumrutHanim Zehra-Arda aksine benim kanamam oldugu icin verildi bebekleri korumasi icin rahmi toparladi
Zavira16 ZumrutHanim kullanırken kahverengi lekelenmem olmuştu ama doktorum ilaçla bi bağlantısı olduğunu söylemedi. Bıraktıktan sonra hiç olmadı