Darkess burda soylenen cinsiyetle cikan cinsiyet dogru oldumu kizlar? bana hep kiz dendi 1 kisi falan erkek demistir. hep icime erkek dogdu hamileligimin basindan beri
suscarparimm Darkess Canım kişiler sadece tahmin yürütüyor doğru çıkanda var çıkmayanda ultrasonda bile yanılma olup kız denilip erkek doğan var. Burdaki yorum yapan anne adaylarında da çevrede de söylenen cinsiyette mutlaka yanılma payı olur
Dilarass Darkess canım sadece tahmin yürüttükleri icin tabiki tutmayabiliyor bana da herkes kız dedi bir kisi erkek dedi birkaç gün önce cinsiyet erkek olarak kesinleşti bizim :)
Darkess suscarparimm evet canim doktorlar bile yanila biliyo. sabretmem lazim artik saglikla gelsin hic farketmez.
Darkess Dilarass bakalim ay sonu bana ne diyecek doktorum asiri merak ediyorum 🌹saglikla gelsin bebishiniz
Darkess Seda0651 bende de cin takvimi erkek diyo. annemde denedim 3 cocugu da tutdu. ihtimal da ola bilir. su 3 hafta gecse de ogrensem . indirimleri gordukce cildiriyorum alish verish yapamadan durmak cok zor😄