prensimgeliyor Kızlar kaburga ağrıyor benim geçen serum verildi doktorum buscopan parol alabilirsin dedi parol fayda etmiyor 🤦🏼♀️ Buscopan ı sizler ne sürede kullandınız zararı olsa vermezdi
EDAG1 prensimgeliyor evet canım bir zararı yok, bende kum döktüğümde ağrım için buscopan plus vermişti doktorum günde 3 kez ama ben 2 kez içtim doktoruna güven😇
Ozge0200 prensimgeliyor benimde en büyük sıkıntım bu çok ağrım oluyor ilaç vermez diye doktorada demedim gidince bende söyleyeyim faydası olur inşallah ya
Ozge229 prensimgeliyor merhaba benimde sağ arka kabugamın altı çok ağrıyor. Sırtım yani sağ tarafım. Safra kesesinden şüpheleniyorum. Doktorunuz böyle bi şey söyledi mi size
prensimgeliyor @Ozge0200 ya ben dayanamaz oldum geçen gün parol ve buscopan serumu verildi ilaç olarakta bunları alabilirsin dedi sorun çünkü ağrısı çok kötü
Ozge0200 prensimgeliyor evet sol kaburgam aynı yerin tam arkası da eşlik ediyor uzansam aynı otursam aynı canımı alıyor
prensimgeliyor @Ozge229 evet safraya baktırdı bana canım bi arkadaşımda aynısını yaşamış safrasında sorun çıkmış onun ihmal etmeyin bi danışın isterseniz doktorunuza 🙏