Birumudumolsun 1.5 yıllık evliyim ve iki kimyasal düşük geçtiğim Mart ayında da 16 Mart boş gebelikten kürtaj oldum. şimdi prof. Mehmet erdeme gidiyorum bir sıkıntınız görünüyor dedi gazi hastanesinde bu pztsi rahim filmi çekineceğim sonrasında yumurtalarını takip edeceğiz dedi. Rahim filmi anestezisiz olcak aranızda çektiren var mı
Serappp14 Birumudumolsun evet şişli echomarda cektırdım cok rahattı kalktıgım gibi günlük hayatıma devam ettm tavsıye ederım
Edasu52 Birumudumolsun bende 3 yıllık evliyim bir boş gebelik bir ölü doğum şu anda da düşük yapıyorum ağlamak istiyorum artık 😥
AnnelikHayali Birumudumolsun bir boş gebelik, bir kalp durması, bir düşük de bende var malesef… Rahim filmini çektireli üç hafta oldu. Anestezisiz oldum ben de. Anlık ağrı, acı, sancı hissettim. Sonrasında günlük hayatıma devam ettim.
Adalina09 Birumudumolsun Ben cektirdigim ay kaldım anastezi almadan çektirdim ve çok zordu o ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu megersem kan pihtilasmam varmış o yüzden şuan tekrar hamileyim 10 haftalık oldum oskapar kullanıyorum genetik test yaptır derim
Hosgeldinbebek @Birumudumolsun 2 kimyasal 1 boş da bende var, takip edecegim sizi, bana haber verin sonucu :( 1.5 senelik evliyim ben de. Genetik test verdik temiz çıktı
Umutduru Hosgeldinbebek Canım merhaba ben de 3 yillik evliyim sirasiyla kimyasal, boş gebelik ve sebepsiz olmak uzere 3 tane düşük yaptım 3.hiç anlayamadık keseyi gördük 2 gün somra direk düşük yaptim simdi pazartesi gunu genetik test yaptiracağız Rabbim hayırlısını verdik o kadar korkuyorum ki yine ayni şeyleri yaşıcam diye psikolojim alt üst oldu
Birumudumolsun Hosgeldinbebek genetik test ve kromozom analizi vermiştik onlarda bir problem çıkmadı. Sadece rahiö filminde rahmimde perde var gibi dedi adet bitimin de tekrar gideceğim çizik atılacak aneztezili..
Hosgeldinbebek Umutduru kıyamam ya, çok gergin bi süreç. Özelde verdik biz 2 hafta bekledik ama elhamdülillah iyi çıktı, inşallah sizin de öyledir. Pco, tsh, insülin direnci yüksek bende baska bi sorun gözükmüyor şuan için sizde de mevcut mu bunlar
Umutduru Hosgeldinbebek Canim ben ilk defa gideceğim gnetik bölümüne belli bir süreye gelince otomatik düşük yapiyorum artik biseyin olduğu kanisina vardim biraz geç oldu ama nasip yani pazartesi gideceğim bakalim doktor ne diyecek
Umutduru Hosgeldinbebek Bir de senin sonuçlar ne kadar zamanda çıktı özelde daha erken çikar diye düşünüyorum
Hosgeldinbebek Birumudumolsun genetik temiz çıkmasına çok sevindim, inşallah güzel haberlerinizi de alırız 💚