Deniiiza Baby_mom 250ydi en son detayli ultrasonu soruyosaniz. Benim 3haftam kaldi ihsan doru da karar kildim
Baby_mom Deniiiza Yok detaylı değil normal muayene olmak istiyorum. Normal muayene ücretinin ne kadar olduğunu biliyor musunuz
Baby_mom Baby_mom İl dışından geleceğiz pek bir bilgimiz yok ihsan beyden de çok bahsedilmiş onun muayene ücretini ne kadar veriyorsunuz
Deniiiza Baby_mom İhsan bey detayli ultrason için sadece. Ben kontrole özgür diziliye gidiyorum buharada aşırı memmunum. Gün içinde mesajta atabiliyosunuz whatsapptan mutlaka geri dönüş yapiyo. Ucret 145 tl
Tmerve Baby_mom Ben ihsan doru ya gitmiştim detaylı ultrason için 350 tl ödedim ve memnun kaldım yarim saatten fazla bakti bebeğe
Baby_mom Deniiiza Teşekkür ederim. Biz detaylı başka yerde yaptırdık ama cihazda yoktu renkli olarak bebeğimin yüzünü görmedik. Özgür Dizili yüzünü renkli olarak veriyor değil mi çok merak ediyoruz😊
Deniiiza Baby_mom evet renkli veriyolar ilerleyen haftalarda. Buhara hastanesini arayıp randevu alin. Kendi hastası oldugunuzda verecektir zaten numarasını.
Gulmom kadriye25 yaa ne guzel insallah bende memnun kalırım benim 28. Hafta daha var bakalm nasıl olacak
Dila71 Arkadaşlar perinatalog olarak kimi önerirsiniz Metin bey ve Atakan beyi duydum bebeğimde gelişim geriliği var Ardahan’dan gelicem ama hiçbir yerden bilgi edinemedim yardımcı olur musunuz
kadriye25 Dila71 ben Atakan beye gittim gerçekten güzelce bakti anlattı memnun kaldım gerçekten. Endişenizi vs. Anlayan biri
Dila71 kadriye25 peki Atakan beye muayane olmak için hangi hastaneye gidiyoruz sabahtan sıra mi almamız gerekiyor
Gulmom kadriye25 onun odasını göremedim aynı katta degil mi ? Biz Ömer beyden memnunuz simdilik 😊 dogum icin ücret aldımı sizden
mzeak7 kadriye25 Sibel Ejder tekgündüz e sezeryan mı oldunuz?ben de ona gidiyorum çok da ilgili bi doktor çok memnunum ama sezeryanda nasıldır bilmiyorum.bi de hastane şartları nasıldı?
kadriye25 Dila71 Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde. Vezneden ödeme yapıp kapıda kendiniz sıra olusturuyorsunuz
kadriye25 Gulmom yok herhangi bir ücret talebinde bulunmadılar Sehir Hastanesi sonuçta.ilgili de bir bayan eli de hafif bence. Sezeryan oldum