Öncelikle merhaba arkadaşlar 2 gündür doğum sancısı çekiyordum yalancı olduğunu düşnyordm bugünde kontrole gelmiştim ve doktor altdan muane yapıp 2 cm açıklıgm oldugu söyledi ben yinede hazırlıklı gelmiştim tabi sonra doktor doğum dedi artk alalım dedi benmki planlı sezeryandı isteğe bağlı ve iyikide sezeryan diyorum fakat ben doğum olacağını düşnmedgm için sabah kahvaltı yapmıştım 11 gibi doktorumda üzerinden biraz geçmesi lazım dedi saat akşam 10.00 kadar bekledik tabi sancılarım sıklaştı nst bağlandı felan sonunda girdik ama doğuma doktorumdan ekibimden o kadr memnun kaldım ki belden iğne yaptılar yarı uyuştum o iğnenin acısını dahi hissetmedim ve hemen uyuştum sonra hemşireler elimi tutdu panikdim benim kadr panik olan belkide yokdur ama hiç düşündügm gibi olmadı sadece bebeğimi çıkarırken karnmda baskı hissetdm çekiştirmeleri hissetdm oda saniyelik sonra bir baktm kızım kucağımda tabi doğumdan çıktığımda yarım saat sonra uyuşukluk geçti ama ondan sonra bir süre ağrı değil yanma hissetdm yaraya tuz basmak gibi bir acı tabi ağrı kesiciler felan sonra 1 saat uyumuşum ve geçti gibi ağrılar 2 saat sonrada çorba içirdiler 12 de sonrada saat 3 de kalktm yürüdüm ara ara yürüyüş yapıyorum şuan hastanedeyim ama sezeryan hiç abartılacak kadar korkunç değil Rabbim herkese en güzel doğumlar nasip etsin inşallah ve şimdi minik zümramla beraberiz 24 saat hastanede kalacaz 🥰🥰❤️❤️