Kkubraaa Kizlar giderek artan bir ağrı oluştu iki gogus arasının biraz üstü batiyo nefes dahi zor alıyorum sizce ne iyi gelir acile gitsem bisey yaparlar mı bu arada 33 haftalık hamileyim.
Denizderya1937 Kkubraaa iki gündür bendede aynı problem var acile gidip gitmemekle kararsız kaldım birde covid atlattım bir ay önce artı astım hastasıyım acaba bundan mı oluyor diye düşünüyordum🙇🏻♀️🙇🏻♀️😔
GlgnOlgn Denizderya1937 Kkubraaa 31 deyim bende iki üç haftadır var o ağrı geceleri ve yürüyünce özellikle çok oluyo sordum doktora orda ayakları var baskı uyguluyo ondan dedi ama böyle bir ağrı yok baskı gibide değil anlamıyorum
Kkubraaa GlgnOlgn @Denizderya1937 bende acaba göğüsler sutleniyo büyüyor ya ondan dolayı mıdır diye düşündüm bebegin ayaklarının Oraya kadar degecegini düşünmüyorum
Denizderya1937 GlgnOlgn Kkubraaa başı aşağıda ama ayaklarının o kadar uzanacağını bende düşünmüyorum 🤔 tez zamanda geçer inşAllah 🤲🏻
Kiziltan Bende de var ama ben 12 haftalık hamileyim. Bende çok kusunca ya da aç kalınca ağrı artıyor ya da yan yattığımda :( çözüm bulamadım