MihricanA rabia-3 0-3 ay icin tulumu cok almissin hemen bacaktan kasmaya başlıyor 2. Aydan sonra 3-6 giydirmeye basladim simdi 5 aylığız 6-9 giyiyo
rabia-3 Karanfill 12 tanesini 247 liraya aldım kargo bedava ya geldi . 9 tanesini de 15-20 gün önce parça parça aldığım için net hatırlamıyorum ama en fazla ödediğim 3 lü setin birisi 90 liraya gelmişti onu biliyorum onun dışında neredeyse tanesi 17-18 liraya geldi bunların sadece 2 tanesi patiksiz diğerleri hep patikli . 03 ay aldım hepsini büyükleri yoktu bende başka kıyafet almak istemedim hepsi 03 olsun tulum olsun diye düşündüm ondan çok aldım başka kıyafet olarak 3 tane takım var bişey almadım
Cemremila ogrencianne35 39+3 gerçekten niyetleri yok son günleri ama inmiyor aşağıya sizin kız mı erkek mi
rabia-3 Cemremila benim ilk oğlum 42+6 da doğdu sezeryann ile bunu da beklemeye kalksam tükenirim valla allahtan sezeryann olacak o yüzden günümüz belli 😅😅🥰
Cemremila rabia-3 ayy ne güzel valla diyeceğim 😉 kızım 38 de doğdu normal buda kız ama yok niyeti ve galiba sezeryan diyecek doktor herhalde öyle geliyor inmiyor aşağıga hep göğsümde
rabia-3 Cemremila valla gittiğiniz hastane normal bir devlet hastanesi ise 40 a kadar bekliyor sonra büyük hastaneye sevk ediyor suni sancı felan verilmesi için bende öyle oldu enbasından beri muayene olduğum doktorum vardı oğlan gelmeyince 40 da başka hastaneye gitmek zorunda kaldım ve hiç memnun kalmadım inşallah başka yerlere gitmenize gerek kalmaz tez vakitte alırsınız kucağınıza 🥰
rabia-3 ogrencianne35 bir an önce gelsin o zaman hem ilk heyecan hem ilk çocuk sabırsız bekleyiş çok zor gerçekten ben ikinci olduğu halde çok sabırsızım
Cemremila rabia-3 yok yok ilk değil 🙈 10 yaşında kızım var bu şans meleğimiz gelecek inşallah 🍀 devlet hastanesine en son 24 te gittim birde nst ye gittim geçen hafta özelde Doğum yapacağım doktorum çok ilgili sürünemem devlette valla uğraşamam hiç 10 yıl sonra doğuracağım hiç hesap yapamam
Cemremila rabia-3 benim son 4 gün diyor program yarın gel artık dedi bu sabah alabilirim dedi bakalım kısmetim de ne var
rabia-3 Cemremila bende bugün son tahlilleri yaptırmak için gittim Çarşamba günü 7 de yatışım yapılacak günümüz netleşti 🥰