Seher_yakup_mercimek Oğlum grip oldu onun gribi bana geçti bnmde bogazlarım şişti acıyor ve muazzam öksürük var ilaç da kullanamıyorum 10 haftalık hamileyim öksürük hafifletmem için ne yapabilirim burnumda akıntı falan yok sadece kuru öksürük
Aysedemir43 Seher_yakup_mercimek doktora gitmen en mantıklısı. Bitki çayı içme sakın ben üst üste 2 kez grip atlattım sonra düşük tehlikesi oluştu bilmiyordum rahmi açıp gevşettiğini şuan öyle bi sıkıntım yok iğne vurundum geçti ama doktor sana ilaç verecektir o haftalarda enfeksiyon kapmaya çok müsait oluyor ben evdeyken grip oldum gelen giden yoktu eşimde görevdeydi. Ayaklarını sıkı sıkı giy limonlu su içebilirsiniz ve minoset var ağrı kesici onu içip terlerseniz sonra da duşa girerseniz rahatlayabilirsiniz. Bana bitki çayı iç işte doğal bitkisel diye diye geri kafalı insanların lafını dinledim 3 gün ağlamaktan uyuyamadım bebeğime bişey olucak diye. Dikkatli olun. Rabbim şifanızı versin ### inşallah bi an önce ayağa kalkarsınız çok geçmiş olsun
busraaaaaaa1903 Seher_yakup_mercimek bence ilk etapta mutlaka bi test yaptır doktoruna danışmadan hiçbirşey içme o haftalarda bendede olmuştu sadece günde iki bardak ıhlamur içebilirsin demişti hamilelikte çok zor oluyor çok geçmiş olsun
sukufee01 Seher_yakup_mercimek ben ogluma hamileyken cok oksuruyordum usutmustum. Ve hemen ihlamur 1 tutam yarim elma dilimledim ve 3-4 tane findik attim icine kabuklu findik. Kaynattim.bal doktum az ictim 2 bardak gece mis gibi uyunustum. Anne tarifi bu annem vermisti cigerden oksururdum ben. Sende oglunda icebilirsiniz zarari yok
Seher_yakup_mercimek Aysedemir43 doktora gittim sadece kuru öksürük dedi bal pekmez le geçecek bir durum dedi