Nur16 9+4 günlük hamileyim su içemiyorUm doktor bebek susuz kalmış dedi günde 3 litre falan içcen dedi ama midem bulanıyor içemiyorum sadece 1 litre içebiliyorum o yetermi sizce azmı
ozlemkrts Nur16 bende hamile kalmadan önce 3 litre içerdim şimdi 2 litre bazen 1.5 yudum yudum da olsa zor içiyorum içim almıyo
istanbulluanne Az canm maalesef ki. En az 2 litre icmen gerekiyor . Icine meyve dilimleri at sade icemiyorsan. Banada cok iciyorsun erken doğurursun dedi 😀 bende kesin 5 litre iciyorum sudan zehirlencem ama elimde degl yani susuyorum.
merwerkan1903 Kızlar su ićerken midesi bulananlar bende aynı durumdaydım su şişenizin içine 2-3 yaprak taze nane atın birazda limon sıkın o zaman daha rahat icersiniz.ayni zamanda mide bulantisini da önlüyor her ikisi de
Mrymkdr 17.haftaya giricem 20 serum olduk diyebilirim😔hep mide bulantısı eksimesi yanması ne haftalar geçirdim hala serum alıyorum içine Zofer katılıp veriliyor vitaminle bebis için yiyip içiyorum ve diyorum ki anne olmak kolay değil gerçekten Rabbim cektiklerimizi gunahlarimiza kefaret saysin inşaAllah
Ersin_Cansu40 9+3 günlük hamileyim ama hiçbir şekilde su içemiyorum günde 1 bardak suyu zor içiyorum ne yapabilirim lütfen bana bı öneride bulunun suyun yerine gecebilecek bişey varmı yada elim ayağım titrio susuzluktanmidir acaba arkadaşlar 😔