Aleyna_kpln Merhaba hanimlar son 4gun az az agrim oluyor ama cok toplaniyor acilmamda yoktu korkuyorum sezeryan olmakdan ilki normaldi 🙄
Hidayetliya20 Aleyna_kpln cnm bnm ilk doğumumda kızmda 40+2 de doğum yaptm geceden sancım başladı ertesi gnü açılmam ilerlemeyince sezryn olmştm 😊 doktr bi sıkntı görmedkçe bekleyebilir seni
Selmakaraduman20 Aleyna_kpln benimde son 4 evde çok ağrım oluyor inanın sabaha kadar ağrıdan uyuyamıyorum ama nstde en fazla 30 çıkıyor sancı yarın sabah kontrolum var bakalım ❤️🤲
Hidayetliya20 Aleyna_kpln inşAllah sende sıkntu olmz açılmam olsydı norml doğm olcktı bnmki kısmt.. Ama sezryndan da korkma sdce sonrsnda dikkt etmk gerk bol yürüyüş kafein gerk bn çok şükr hemn topalandım ilk bebegmde
Aleyna_kpln Krizantem_ aslinda ankarada etlik zubeyde hanimda 3gune bir cagiriyorlar bende sehir degistirdim burdaki hastanede haftada bakiyor
SutlacimiYedimmiBen Aleyna_kpln bnde ikinci hamileligimde senin gibi düşünürken tam gununde digurdum 40+0da kendi sancimla oncesinde belirti yokken 😊
SutlacimiYedimmiBen Krizantem_ onceki dogumdan biraz var dedi o da buyuk ihtimalle 1cm gecmezdi onu acilmadan saymiyorlar.
Krizantem_ SutlacimiYedimmiBen Teşekkür ederim bende de açılma ve sancı yok böyle okuyunca moral oluyor☺️