tugcee95 23.ncü haftamdayım çok şükür bir ağrım vb olmuyor geceleri gün içinde de uyumama rağmen geceleri uyuyamıyorum sizce normal mi? Bu şekilde problem yaşayan var mı? Dudaklarımda uçuk çıkmaya başladı uyuymama stresinden
Bahar27 tugcee95 bende şu an deli gibi uyumak istememe ragmen pozisyon alamadığım için uyuyamıyorum bir türlü
birprensesvebirprensannesi tugcee95 Ayyy çok erken başlamış uyuyamama durumu sonlarda çok daha zorluyor uyku durumu 🤷 34+5 im ve uyumayı çok özledim hareket edemiyorum yatakta ağır geliyor vucudum
Bulutsevdasi tugcee95 31 haftadayim. İki saat uyursam baya uyumuş oluyorum. Sonrası sabaha kadar beklemek. Hatta ütü felan yapıyorum . Forumda takılıyorum. Süt içmeyi dene . Bir süre uyutuyor o beni. Hemde sağlıklı
tugcee95 Bahar27 hamile yastıkları kullanmayı denedin mi daha rahat olur diye düşünüyorum, dün yanlışlıkla uyuyakalmışım artık vücut yeter dedi😀
tugcee95 birprensesvebirprensannesi Allah kolaylık versin hepimize birde ben uyumaya bayılan biriydim direk kafamı yastığa koyunca uyuyordum 2 gündür kendime şaşırıyorum
tugcee95 Bulutsevdasi Allah yardımcımız olsun evet süt içmeyi deneyim teşekkür ederim, inşallah çok sürmez sizinkide düzelir,birde diyorlar ya şimdi uyu bebek gelince yancaksın oda korkutuyor insanı biz şimdiden başladık😀
Bulutsevdasi tugcee95 bazen o kadar uykusuz kalıyorum ki. Bebek olsaydı daha fazla uyurdum galiba diyorum. Yada en azından bebeğe bakardım bu uykusuz zamanda . Şimdi sadece geceleri oturuyorum 😂
Prensesiminyolculugu tugcee95 bende 17 haftaligiz ama üçdirt gündür geceleri asla uyuyamıyorum bacaklarım sızlıyor hep sağ ve sol tarafa yatmaktan resmen kabus olmaya başladı 🤦
tugcee95 Prensesiminyolculugu yastık koymayı dene istersen birde ben uyumadan önce süt içmeyi denicem bakalım,birde stres yapınca uyuyamıyorum onu farkettim
Prensesiminyolculugu tugcee95 yastık koyuyorum ama faydası olmuyor bende sade soda icmeye başladım günlük bir tane birde kabak çekirdeği yiyorum bir avuç umarım faydalı olur 🤷
Bulutsevdasi tugcee95 gündüzleri uyuyamıyorum. Ama o kadar halsiz ve güçsüzum ki . Çok iş yapamıyorum.