Hilaldemirrr Canım anne adaylarim ❤️ 12. Haftadayız sizce ne zaman bebek için alışveriş yapılmaya başlanmalı yarın muaynem var bı ihtimal belki cinsiyet tahmini yapılabilir yorumlarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️
Maviss__ Hilaldemirrr cinsiyeti tam belli olsun ondan sonra ben oğlumda 30.haftamda çıktım kızımda da 37gibi çıkarım Allah nasip ederse biraz abisinden kalan kıyafetleri giyer 3-4parca da ona alırız
mlkkk Hilaldemirrr bence bi tarih yol beğendikçe indirimde gördükçe alabilirsin cinsiyet belli olana kadar unisex aldım ben olduktan sonra kıyafet yönünden eksiği kalmamıştı keyfi alıyordum 17de herşeyi bitmişti diyebilirim şuan 33haftalığız illa ufak tefek çok acil olmayan şeyler oluyor denk geldikçe onları alıyorum 😊
[silindi] Hilaldemirrr Doktorum 28. Haftaya kadar alınmasını önermiyorum, bebeğin bizim olacağı haftaya kadar bir gelelim demişti. İnsan çok heyecanlanıyor herşeyi almak istiyor ama öyle biraz sabretmek lazım ☺️☺️
Hilaldemirrr mlkkk biraz kafamda böyle şeyler var unisex tarzı eminönüne annem esnaf çoğu alisevrisi havuzlu han dan Alicam tanidiklarimiz olduğu için
mcansu Bende 14 haftalık gebeyim biraz daha bekleme taraftarıyım 5-6 aylık olsun sağlıkla inşallah öyle başlamayı düşünüyorum.