Tuce10 Tatmerve ben bebelac gold aldım biraz araştırarak canım inşallah iyi gelir bebeğime daha kullanmak nasip olmadı doğumdan sonra kullanacam son 2 günüm var kullananların çoğu memnun Tatmerve
Selinbati Tatmerve bana göre sma ilk kızımda onu kullandım hep benim kızım erken doğduğu ve kuvezde kaldığı halde birden çok güzel kilo alıp besledi ben çok beğendim
Deryayurt Tatmerve İlk oğlumda Bebelac kullanmıştım çok memnundum şimdi 20 günlük bebeğim emiyor ama mama takviyesi yapıyorum yine Bebelac kullaniyorum güzel kilo alıyor besliyor yani
alyavetuna Tatmerve en iyi diye bir marka olduğunu düşünmüyorum. maddi ve içerik olarak bakarsak en iyi hipp ama bebem hipp yemiyorsa nolacak yada yaramiyorsa. o yuzden ismi cismi belli olan benegn sevdiği kilo aldığı marka en iyi markadır bana göre 🥰
Ozlem23 Tatmerve bizim hastanede sma kullanıyorlardı bizde onu aldık eve gelince lazım oldukca veriyoruz arada değiştirmeye cesaret edemedim gaz yyada kabızlık yapar diye
3MelekAnnesi3 Tatmerve ben oglum 3 aylıkken basladım mamaya bence buna bebek karar veriyor benim ogluma yarayan seninkine yaramaz mesela kimisini kabız yapıyor kimini ishal kimisinde gaz veya tam tersi cok cok güzel besliyor veya onunda tam tersi sorunsuz içiyor ama kilo aldırmıyor gibi gibi uzar gider cnm ben deneye yanılma ögrendim mesela 5.ayına kadar mama degiştirmek zorunda kaldık en son sma da memnun kaldım o döneme kadar aptamil bebelac hipp bebelac gold golden goat vs vs akla gelmicek her türlü mama denedim 😊oglum kararını sma dan yana kullandı😊
Busratlv98 Biz de doğduğu günden beri hipp kullanıyoruz içeriği çok temiz,her gün düzenli olarak kakasını yapıyor,kilo alımı gayet güzel. Size tavsiyem her ne marka alırsanız alın mutlaka ama mutlaka stok yapın ummadığınız anda bitiveriyor mamalar.