Bebegim_2021 Kızlar son adet tarihime göre 8 haftalık gebeğim ama Dr ulturasyon da 7 haftalık gebe oldugumu söyledi 1 hafta fark var neden olabilir böyle olan varmı
suscarparimm Bebegim_2021 Geç döllenme canım son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyordu sat’a göre 41+4 olmam gerekiyor ama ultrasonda 39+4 sorun edilecek birşey değil
Ayse71 Bebegim_2021 kuzum ovülasyondan kaynaklanabiliyormuş benimde öyle benimde en son adet tarihim le 9haftalık ama doktorun demesi 8 haftalık bakalım başka doktora başlıycağım o nediycek artık 🤷🏻♀️
Bilgeninannesi1 Bebegim_2021 bugün bende aynısını yaşadım 9 gün geriden söyledi doktor nedeni geç döllenmeymiş 8+5 ken 7+3 çıktı
Bebegim_2021 suscarparimm sagolasın canım tşk ederim bir an endişe ettim gelişimindemi sıkıntı var diye
suscarparimm Bebegim_2021 Gelişimide 1 hafta önde 2 hafta geriden gelsede sonrasında dengeleniyor çok öyle kafaya takılacak birşey değil canım fabrika üretimi değil sonuçta 🌸
Bebegim_2021 Bilgeninannesi1 normal bişey ozaman canım benim bende bitek Bende mi sorun var diye düşündüm 😍
Bilgeninannesi1 Bebegim_2021 anlıyorum canım buraya yazdım sorun olmaz dediler içim rahatladı . Ne güzel üzüm olmuştuk tekrar fasülyeye düştük 😊 sağlıklı olsunda yeterki bebeklerimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah