Dereyee Herkese merhabalar lohusa takımlarını nereden temin ettiniz ya da almayı düşündüğünüz bir yer var mıdır ? ben bakıyorum ama gereksiz bir şekilde pahalı değil mi sizce de ?? 🙄🙄
BegumIscanTunc Dereyee 1 tane 4′lü Beyaz takım süwenden aldım 1 tanede aynı şekilde 4′lü takım lohusam.comdan aldım çok memnunum v gayet güzeller tavsiye ederim
Rabis01 Dereyee canim heryerde cok pahali trendyoldan bak orda fiyatlar yari fiyatina ve secenekte cok ben ordan aldim bayada guzel cikti 2li set gecelik ve sabahlik birlikte 185 tl terlik ve taç da 65 tl olarak aldim
Karanfill Lohusa takımı yerine 2 tane normal pijama alcam. Biri önden düğmeli. Trendyolda çok güzel indirimleri Var bakabilirsiniz.
Dereyee Karanfill Normal takımlarda alt pijamanın göbek kısmı lastikli ya sıkıntı olur mu acaba onda tereddüt ediyorum
Karanfill Dereyee bence lastikli olduğu için sıkıntı yaşamayız yaşarsakta göbeğimizin altına çekeriz 🙈
Dereyee Karanfill evet öylede bir durum var 😀 Bir de doğumun normal ya da sezaryen olacağı da henüz belli değil
Bahar27 Lohusa takımı çok gereksiz geldi bana iki tane önden düğmeli pijama takımı aldım Pierre Cardin den çok güzel kumaş ömür boyu kullanılır bence kaliteli
Dereyee Bahar27 beden olarak almam gerekiyor gibi geliyor bana.göbek kısmı normal pijamada kasabilir diye.
Suleasyaa Lohusa takımı almadım. Önden düğmeli bir pijama takımı ve bir tane de elbise gibi olan yakasi düğmeli gecelik aldım.
Dereyee Suleasyaa üçer beşer çeşit ekliyolar ya listeye insan bir şaşırıyor acaba gerçekten o kadar ihtiyaç duyuluyor mu diye 🙄