Mysfelf Paytak yürüme 🙂 Bebeğin sürekli hıçkırması Azalan bebek hareketleri Enerji fazlalığı Sizde durumlar nasıl?
aysegul1414 Mysfelf 38. haftadaym gece uyuyamiyorum miğde ağrısından hemde wcye gitmede sabah ellerde ayaklarda uyuşma yorgunluk 😞😞
Atlasbebek 38 haftadayım ama bebeğim hala çok aktif ☺ Özellikle gece ... sık idrara çıkma tamamen kâbus 😩😩
Mysfelf Atlasbebek tam bir kısır döngü. Çok su içmek lazım su içtikçe de tuvalete çıkmak lazım🙂)) hele dışarı çıkacaksam sürekli wc si temiz olan yer kolluyorum çok zor 😃
GokceKaratasAcar Bende 37+4 haftaligim sayfiklarinin hepsi var ama enerji patlamasi malesef sanki butun dunyanin yuku uzerimdeymis gibi cok agirlastim elim ayagim yuzumde bomba gibi sistiii 🤪🤣
Baharymk Enerji patlaması bende de yok bizde 39 olduk 😁 Wc den çıkmıyoruz iyice uykusuz kalıyoruz.. bebek inmediği için mide yanması nefes darlığı ohoo 😩😫😩😫
Mysfelf Baharymk mide yanması bitirdi zaten beni gavisconu kafaya dikiyorum artık direk. Eşim gülüyo 😃
Mysfelf aysegul1414 benimde sola yatmaktan sol tarafım çürüyecek gibi hissediyorum. Sağa istesem de yatamıyorum orada hep minicik bi ayak var çünkü ❤
FatihBatur Sürekli sola yatmaktan uyusan tıkanan bir kulak geceleri tuvalete kalkmaktan uykusuzluk halsizlik nefes darlığı 😔 iştahsızlık otururken bebeğin karina baskı yapması 😔 ama çok şükür kı sağlıklı bir bebis ve bekleyiş