Asltrhl Kızlar merhaba kullandığınız çatlak kremi nedir ben bio oil vücut yağı almıştım ama çatlakların oluşmuş ne kullansam ki son ayıma da girdim acil yardıma ihtiyacım var.
suscarparimm Asltrhl Çatlaklar genetik siz ne kadar krem, yağda kullansanız ne yazık ki çatlayacaksanız çatlıyorsunuz lierac kakao yağı badem yağı neler neler kullandım ama bacaklarım ve belim çatladı 🤷🏻♀️
doga21 Asltrhl ben lierac kullanıyorum ama çatladım malesef biraZ. 10 gündür uni baby vazelin sürüyorum mükemmel ekstra çatlak çıkmadı, ve hep nemli
Glbnpk Asltrhl Ben de Bio oil kullanıyorum baştan beri fakat 33hafta civarında çatladım. Maalesef vücut çatlayacaksa geciktirebilirsiniz, azaltabilirsiniz ama engelleyemezsiniz. 🥲
canserko İstediğinizi kullanın bünyeniz meyilli ise catlıyorsunuz forumda aratırsanız tecrübesini paylaşan bir cok anne adayımız var
Bulutsevdasi Asltrhl bende bio oil kullanıyorum. Aklıma geldikçe kullanıyorum . Hiç çatlak olmadı şimdilik. Sadece kalça kısmında minik 3 tane çizgi çıktı. Onun dışında bol bol su tüketiyorum. Günde 4.5 litreye yakın su içiyorum. Çatlak olmamasını ona bağlıyorum biraz